Chauffeur C
Accent
Roeselare, BE
3 dagen geleden

Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigdin Arendonk. Voor de regio Tongeren zijn we op zoek naargemotiveerde chauffeurs C.

Dit bedrijf is actief in het verhuur vanmobiele toiletten en staat in voor ontruimingsdiensten enontstoppingen. Door hun jarenlange ervaring zorgen ze voor eenprofessionele en kwaliteitsvolleservice.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor het plaatsen en ophalen van werftoiletten bijklanten. Je zorgt ook voor het onderhoud van dezetoiletten.

Functie-eisen

Jehebt reeds ervaring als Chauffeur C / CE. Je code 95 + medischeschifting is in orde. Je bent niet afgeschrikt van vuilwerk.

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier