Schrijnwerker (m/v)
Konvert Construct Aalst
Zele, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een grote bouwfirma te Zele, zoeken we ervaren schrijnwerkers met focus op plaatsing!

Aanbod

Brandkasten plaatsen. Beveiligingsadvies geven aan klanten. Constructieglas-elementen plaatsen (glasgevels, trappen, loopbruggen, ).

Een automatische afsluiting elektrisch aansluiten (rolluiken, poorten, ). De werkpost organiseren volgens het besteldossier of de interventiefiche (uitrusting, materialen, .

 • Een deur- of luikblindering plaatsen. Een bestaand afsluitingssysteem motoriseren en automatiseren. Een gestuurd proces installeren en een afstandsbediening herprogrammeren.
 • Glaselementen plaatsen en vastzetten voor transport en opslag (spanriemen, zuignappen, ...). Glas snijden en bewerken. Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk.

  Sleutels en sloten bewerken. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en polyurethaanschuim, dichtingen, kleefbanden, hoekprofielen, plaatsen.

  Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf We bieden jou een voltijdse functie in een bekend, stabiel bedrijf.

  Mooie verloning naargelang ervaring en de bouwbarema's. Indien de interim periode (via ons) positief is, krijg je zeker de kans vast in dienst te gaan! Stuur jouw cv naar ons en wij hopen je snel aan het werk te kunnen zetten! aalst.

  construct konvert.be of 053 / 70 60 25

  Vereiste kwalificaties

  We zoeken ervaren schrijnwerkers met voornamelijk ervaring in het plaatsen , (buiten- en ruwbouwschrijnwerk) Zelfstandig kunnen werken is een must! Je beschikt ook over een rijbewijs B .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier