POM Limburg zoekt 4 speerpuntmanagers
Corda Campus
Hasselt, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Ben jij de changemaker die voor één van onderstaande speerpuntsectoren het verschil kan maken? Wil je impact realiseren door samen met je platform en de voorzitter ervan een aantal hefboomprojecten uit te werken met als doel de sector verder te verankeren, versterken en uitbreiden in Limburg?

Dan ben jij de versneller die wij zoeken. Wij hebben vacatures voor speerpuntmanagers in volgende sectoren : Speerpuntmanager Maakeconomie Speerpuntmanager Logistiek Speerpuntmanager Bouw Speerpuntmanager IT Services & Software Kijk op de specifieke functievereisten per vacature.

Profiel Je behaalde een master. Het is een pluspunt als je al enkele jaren relevante ervaring kan voorleggen in de betreffende sector, analyse en / of Business Development.

Je kan de essentie van een discussie perfect samenvatten en impactvol overbrengen. Je bent gepassioneerd door de actuele thema’s en uitdagingen die spelen binnen één van de sectoren.

Je voelt je als een vis in het water in een netwerk van senior protagonisten (CEO’s, beleidmakers,..). Je kan goed communiceren en netwerken met actoren uit het socio-economisch speelveld.

  • Je enthousiasmeert hen om samen je idee om te zetten in concrete business plannen. Je kijkt proactief naar veranderende omgevingsfactoren;
  • je hebt een blik op de wereld. Je bent resultaatgericht, besluitvaardig en een echte teamplayer. Je bereidt vergaderingen op een gestructureerde manier voor en stemt af met de voorzitter omtrent agenda en opvolging.

    Je hebt goede ICT-skills en bent vertrouwd met Office-toepassingen. Kennis van EFRO, INTERREG en andere subsidiekanalen is een pluspunt.

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Kennis van Frans, Duits of een andere taal is een meerwaarde.

    Aanbod Stimulerende werkomgeving : de vernieuwde POM Limburg is een organisatie in volle transformatie waar ruimte is voor initiatief en creativiteit.

    Bovendien liggen de kantoren van POM Limburg op de Corda Campus, één van de economische hotspots van Limburg. Impact en verantwoordelijkheid : Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling en met impact op de regio.

    Je draagt bij aan de verdere economische ontwikkeling van de provincie Limburg. Permanente opleidingskansen : Je kan rekenen op een gevarieerd aanbod aan opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties.

    Vergoeding : Wij bieden je een competitief loon conform aan de toepasselijke barema’s in een goed werk / leef kader met degelijke verlofregeling en glijdende uren.

    Je relevante ervaring telt mee in de berekening van jouw anciënniteit (tot max. 20 jaar). Hoe reageren? Solliciteren doe je door je CV en motivatiebrief te mailen naar : , t.

    a.v. dhr. Frank Zwerts Algemeen Directeur POM Limburg vóór 6 september 2019 met vermelding van Vacature Speerpuntmanager SECTOR .

    Gelieve dus duidelijk aan te geven voor welke sector je solliciteert (Maakeconomie / Logistiek / Bouw / IT Services & Software).

    Na interne positieve screening zal je worden uitgenodigd voor een verdere schriftelijke en mondelinge proef. Aarzel niet om al je vragen te stellen via .

    Je kan rekenen op een vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur. Meer info op

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    voortzetten
    Aanvraagformulier