Junior accountant
ABSOLUUT
Leuven, België
6 dagen geleden
source : vacature.com

Absoluut is een communicatiebureau uit Leuven met nationale en internationale ambities. We werken voor nobele klanten. Betere communicatie voor een mooiere wereld.

Onze groei komt door de goei. Absoluut leeft in een succesvolle coalitie met de digitale partij Absoluut Zulu en marketingmacht Lake Nimble.

We gaan over grenzen met onze Bridgeneers : zo hebben we een perfect lopende unie met de UK ja, wij kunnen dat. En Gen Z floreert in ons ecosysteem met stageproject Goodcamp .

In totaal leven zo’n 55 verkozenen op onze partijzetel. Volgens de prognoses staan we dik op winst. Daarom willen we onze lijst verder aanvullen met ervaren kandidaten en een occasioneel wit konijn.

Pas begonnen en toch denk je al aan je pensioen, JUNIOR ACCOUNT. Want je plant nu eenmaal graag en grondig vooruit. Een sociaal dier als jij weet hoe je mensen en productiemiddelen verenigt voor een hoger doel.

Je zet zorg centraal voor gelukkige klanten en collega’s.

PAK EENS EEN POSTJE : Cv en motivatie sturen via de sollicitatieknop.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier