Corporate Recruiter (Human Capital Practice)
Deloitte BE
Zaventem
6 dagen geleden

Your story

Kan je niet wachten om een impact op de wereld te maken? Je bent niet alleen. Doe met ons mee om vooruitgang te stimuleren in de werkende wereld en daarbuiten.

Your Journey with us

Voor Human Capital professionals vanaf 2 jaar werkervaring ben jij het aanspreekpunt voor Deloitte. Als corporate recruiter ben je werkzaam voor het Human Capital portfolio, onderdeel van Deloitte Consulting.

Samen met een andere corporate recruiter bouw je verder aan de Talent Acquisition strategie.

Je hebt je eigen business te runnen en mag zelf bepalen hoe je dit doet. Jij bent de adviseur en haalt de beste mensen uit de markt voor Deloitte.

Vanaf het moment dat men solliciteert tot en met de onboarding ben jij het aanspreekpunt van de organisatie. Jij adviseert jouw business over de arbeidsmarkt, de mogelijkheden omtrent het aantrekken van expats en je bent innovatief in jouw recruitment aanpak.

This is how

 • beheren van het full cycle recruitmentproces voor experienced hires;
 • actief onderhouden en uitbreiden van talentpools o.a. door het voeren van oriënterende gesprekken;
 • adviseren van interne stakeholders met betrekking tot onder andere de wervingsaanpak;
 • opzetten en runnen van recruitment projecten;
 • werven van expat direct hires in samenwerking met global mobility;
 • Let’s talk about you

  Als het gaat om Recruitment, ben jij een sterke relatiemanager richting kandidaat en interne stakeholders. Je hebt een onafhankelijke mening en durft deze te laten horen.

  Je bent kritisch naar het (Recruitment) proces en constant op zoek naar innovatieve manieren om de beste kandidaten te binden aan Deloitte.

  Verder beschik je over :

 • minimaal 3 jaar werkervaring als Agency Recruiter of Corporate Recruiter;
 • minimaal een afgeronde Bachelor of Master opleiding;
 • een aantoonbaar netwerk op het gebied van (Human Capital) consultancy is een plus;
 • uitstekende stakeholder management vaardigheden;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; goede kennis Frans is een plus;
 • Our story

  Consulting staat voor vernieuwing, transformatie en leiderschap. We helpen onze klanten gebruik te maken van de nieuwste technologie, van strategische ontwikkeling tot implementatie.

  Het bereiken van business resultaten en voortdurende groei vraagt een strategische roadmap en slimmere inzichten. De oplossingen die we vandaag implementeren, helpen het pad te bouwen voor toekomstig succes.

  Onze Deloitte Services & Investments (DSI) organisatie is een service provider naar alle Business Units, die hen helpt om hun ambities te realiseren.

  Onze expertise omvat IT diensten, Finance, HR, Facilities & Procurement, Legal services, Marketing & Communications, Clients & Markets alsook Risk services.

  Beeld je in dat je voor Deloitte’s deur staat. Er hangt een zekere energie in de lucht. Een gevoel van drive en enthousiasme.

  Dat is wat er gebeurt als je job een positieve en voelbare impact heeft op je bedrijf. Wanneer je jezelf omringt met geëngageerde, getalenteerde en inspirerende collega’s.

  Ons Talent Acquisition team is in volle expansie. Het is onze ambitie om gepassioneerde professionals aan te werven en daarbij een uitstekende candidate experience te realiseren.

  Wie is Deloitte?

  Deloitte is een wereldwijd toonaangevend professioneel dienstverlenend bedrijf dat diensten met toegevoegde waarde biedt op het gebied van audit & assurance, risk advisory, accounting, tax & legal, consulting en financial advisory.

 • 5000 toegewijde professionals, actief in +10 kantoren verspreid over het hele land, zijn er trots op onze cliënten te kunnen ondersteunen met multidisciplinaire expertise, kennis van de sector en innovatieve oplossingen.
 • Wij bieden diensten aan een grote verscheidenheid aan cliënten, van nationale en internationale ondernemingen, kleine, snelgroeiende en grote organisaties tot overheidsinstellingen en overheidsinstanties.

  Waarom Deloitte?

  Wees de ware jij! Wij stimuleren diversiteit en inclusie en moedigen u aan om uw authentieke zelf naar het werk te brengen.

  Verken, stel vragen en werk samen terwijl je een carrière opbouwt die je inspireert en energie geeft.

  Stop nooit met groeien! Diversiteit in denken maakt ons sterker. Bij Deloitte zorgen we voor een persoonlijke leerervaring, zodat je de kans krijgt om in je eigen tempo te groeien en maximale impact te bereiken.

  We practice what we preach! Als Purpose-gerichte organisatie ligt de kern van alles wat we doen in een aantal tijdloze principes en verenigende waarden.

  Het leven ziet er voor ieder van ons anders uit en daarom hebben we een gevarieerd pakket secundaire arbeidsvoorwaarden samengesteld waar je gebruik van kunt maken :

 • My Benefits My Choice, een flexibel beloningsplan dat is afgestemd op uw levensstijl en prioriteiten
 • Duurzame transportmogelijkheden aangeboden door Mobility Deloitte
 • Flexibele werkafspraken voor iedereen en initiatieven ondersteund door Parents Deloitte
 • Welzijnstips en -activiteiten door Energise Deloitte
 • Aangevuld met andere voordelen op het gebied van gezondheid en verzekeringen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier