Medewerker R&D (m/v)
Konvert Interim Zelzate
Desteldonk, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker R&D.Je maakt deel uit van het team R&D en rapporteert aan de verantwoordelijke.

Je werkt actief in de productie.Je bereidt de proeven voor, voert deze uit en evalueert de resultaten. Je bent verantwoordelijke voor de dagdagelijkse productie van de aangevraagde stalen.

Je begeleidt de productie van de goedgekeurde stalen en zorgt ervoor dat de opschaling correct verloopt.

Aanbod

Vleeswaren, groenten, ... en voedingsproducten controleren. Toezicht houden op het functioneren van de machines en toestellen en indien nodig eenvoudige interventies uitvoeren.

Technische hulp verlenen aan operatorenRapporten opstellen over de productie en incidenten Een uitdagende job met doorgroeimogelijkheden.

Marktconforme verloning aangevuld met extralegale voordelen.

Vereiste kwalificaties

Je volgde een opleiding (spek)slager, kok of je bent gelijkwaardig door ervaring.Je hebt een sterke interesse in voeding!Je werkt volgens de hygiëneregels.

Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken.Je beheerst de Nederlandse taal.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier