Teamleader in Productie (m/v)
Ausy
Regio Brussel (Sint-Pieters-Leeuw), Flemish-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Hebt je een eerste ervaring in productie ? Hier is de volgende functie om je schouders onder te zetten. AGC-Mirox te Sint-Pieters-Leeuw rekruteert een Teamleader Productie.

Meer info / Jan Polet gsm : +32 473 93 00 85 AUSY Engineering Recrutement en Selectie AGC-Mirox in Sint-Pieters-Leeuw is een heel belangrijke speler op vlak van productie van glas voor de bouw.

Verschillende bewerkingen op glas, montage van enkel glas naar dubbele beglazing, verdeling van flat glass worden vanuit de vestiging (regio Brussel) verzekerd.

Dankzij een efficiënt team, dat goed opgeleid en innoverend is, wenst het bedrijf verder te groeien en is op zoek naar een productie teamleader (m / v).

Functiebeschrijving In deze functie van Productie Teamleader zorg je ervoor dat " het boeltje" draait. Met andere woorden, je staat in voor alle dagelijkse activiteiten om de productie efficiënt te runnen.

Je rapporteert direct aan de productie manager. Bij AGC betekent dit twee belangrijke facetten; 1 / garanderen van flux met adequate mens / machine / grondstoffen verhouding.

 • Je doet de dagelijks opvolging op de werkvloer om de productie, en je stuurt bij daar waar het nodig is , -Jij volgt de voorraden grondstoffen op.
 • Je analyseert de bestellingen om doeltreffend de machine te benutten, en in functie van het orderboek (commerciële reservaties).
 • In samenspraak met de productie manager, plan je de productieoperatoren in. 2 / technisch referent. -Je bent de technisch referent : Bij technische problemen wenden de operatoren in zich, eerste lijn, naar jouw.
 • Je bent verantwoordelijke voor het goede functioneren van het machine park. -Je staat in voor de maintenance activiteiten;
 • opstarten van een deftige preventief onderhoudsplan met eerste niveau interventies, -Je houdt op peil het magazijn wisselstukken met analyse van de strategische bevoorrading, Functie-eisen - Je geniet van een technische opleiding bachelor, idealiter elektromechanica, - Je hebt een eerste ervaring in een technische productieomgeving, - Je ben in staat het ERP productiebeheerpakket onder de knie te krijgen (een opleiding is voorzien).

 • Je bent heel vlot in het Nederlands en je kunt je behelpen in het Frans en Engels. - Je bent flexibel, autonoom, organisator met passie voor techniek.
 • Arbeidsvoorwaarden - Het bedrijf biedt een aangename organisatie op menselijke schaal, in een stabiele internationale omgeving.

  Je krijgt veel autonomie om zijn functie in te vullen. Het bedrijf biedt een aantrekkelijk loon met een markt competitief pakket.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier