betonhersteller
Randstad
Herentals, Antwerpen
6 dagen geleden

job description

Binnenkort wordt dit bouwbedrijf de trotse eigenaar van een volautomatische betonspuitrobot. Om deze te besturen zijn ze op zoek naar een betonhersteller / bediener betonspuitrobot.

Waarom heb je een betonspuitrobot nodig?Een betonnen balk heeft steeds een wapening binnenin. In het beton moeten barsten komen zodat de druk volledig op de wapening komt.

Stoffen zoals zouten en water tasten de wapening aan. Na verloop van tijd erodeert de wapening, zet deze uit en komt het beton los van de wapening.

Op dat moment bij jij aan de beurt. Het beton wordt weggekapt of weggespoten met hogedruk. De wapening wordt behandeld waarna er opnieuw beton wordt gespoten op de wapening.

Kleine herstellingen worden manueel gedaan, grote herstellingen worden gedaan met een betonspuitmachine.

qualification

Technisch secundair onderwijs Mechanica - Elektriciteit - Je hebt een A2 diploma Electromechanica- Je bent volwassen en kan zelfstandig werken-

Je bent ook wel héél benieuwd naar deze betonspuitmachine- Je kan je vlot verwoorden in het Nederlands of Frans- Je bent in het bezit van een rijbewijs B Op tien jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een internationale groep met meer dan 2500 medewerkers.

Ze hechten heel veel waarde aan een goede sfeer, het welzijn van hun personeel en investeren er dan ook veel in.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier