Vertegenwoordiger HVAC (m/v)
Konvert Interim Lokeren
Lokeren, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een groothandel in HVAC zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger die ventilatie, airco en warmtepompen zal verkopen aan installateurs, studiebureaus en aannemerr.

Jouw taken zullen bestaan uit :

Benaderen van bestaande klanten met nieuwe producten.

Prospecteren naar nieuwe klanten. Je doet dit vooral telefonisch van op het kantoor in Lokeren. Eens je afspraken hebt kunnen vast leggen, kan je op de baan gaan.

Je zal ook beurzen doen.

Je zal technische vragen van klanten of prospecten beantwoorden en achterhalen wat de noden van klant precies inhouden.

Op basis hiervan maak je een offerte en volg je deze ook op.

Aanbod

De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyserenEen vooruitgangstraject voorstellen.

Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen. Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven. Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen.

Het commerciële voorstel uitwerkenSamen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen.

Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming. De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren.

De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen

Je krijgt een zeer aantrekkelijk loon volgens jouw kennis en ervaring in deze sector.

Als vertegenwoordiger krijg je ook een bedrijfswagen, laptop, GSM,...

Je krijgt ook 6 ADV dagen.

Vereiste kwalificaties

Technische achtergrond is noodzakelijk want je verkoopt ten slotte aan mensen die dagelijks deze machines installeren en repareren.

Je bent bereid om een grote regio te bewerken : Oost- en West-Vlaanderen

Passie - Je bent gepassioneerd door sales en haalt voldoening uit het overtuigen van prospecten om een afspraak in te plannen of klant te worden.

Klantvriendelijkheid Je communiceert vlot, bent sociaal en je kan je gemakkelijk aanpassen aan je gesprekspartner.

Als je tweetalig NL / FR bent dan is dit een groot pluspunt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier