Teamleader (m/v)
Konvert Interim Bree
Meeuwen, BE
5 dagen geleden

Profiel

 • Voor een bedrijf in Meeuwen zijn we op zoek naar een teamleader; Als meewerkend teamleader ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de voormannen en personeel -Je plant de bezetting van jouw ploeg in functie van de productieplanning -Je voert dagelijks overleg met de voormannen en de betonmedewerkers en geeft de werkinstructies na onderling overleg met de supervisor en site-verantwoordelijke -Je zorgt ervoor dat de nodige grondstoffen en voorbereidingen voor handen zijn en bestelt deze in functie van de ingeplande activiteiten -Je beheert alle beschreven taken in de productie en stuurt bij waar nodig in overleg met de algemene leiding, Je werkt actief mee om de vooropgestelde productie te bereiken;
 • Aanbod

  Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen. De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren.

  Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden.

  De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan. De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren.

  Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, .

 • of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen. Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, .
 • Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier.

  Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, .

 • Jong dynamisch bedrijf Stabiele werkomgeving
 • Vereiste kwalificaties

  Zelfstandig en nauwgezet kunnen werken is een vereiste, de kwaliteit van jouw ploeg vormt immers de definitieve kwaliteit van ons eindproduct Je bent voldoende communicatief en durft bij te leren alsook bij te sturen in de ploeg waar nodig Ervaring in een bouw gerelateerde productieomgeving, meer specifiek in betonwerken is een sterk pluspunt Basiskennis Engels is een pluspunt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier