Zaalmedewerker
agilitas
Kortrijk
6 dagen geleden

Jouw taken

Helikoptervisie : Tijdens je gehele shift ben je zo alert als een arend en zie je makkelijk waar er iets gedaan moet worden.

Voor jou komen er nergens verrassingen tevoorschijn. Je ziet iedere klant als een welgekome gast en je zet alles in het werk om deze optimaal te bedienen.

Je besteedt ook met veel plezier aandacht aan de kinderen die graag in ons zwembad vertoeven.

Organisatietalent : Geen enkele drukte kan jou van slag brengen. Als stressbestendige en klantgerichte persoon ga je kalm en overzichtelijk te werk.

Verder bezit je ook een klein commercieel kantje om bezoekers van net dat ietsje meer te overtuigen.

Resultaatgerichtheid : Orde en netheid zijn van groot belang, jij maakt alles spic en span. Service en klantgerichtheid zijn begrippen die je hoog in het vaandel draagt.

Expertise : Bedienen en opdienen vormen geen probleem voor jou. Ook wanneer je deze expertise nog niet optimaal bezit, sta je open om zo veel en zo goed mogelijk bij te leren om je job optimaal te kunnen uitvoeren.

Commitment : Je bent plichtsbewust en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je job is een belangrijk deel in je leven dat je met hart en ziel uitvoert.

Aanpassingsvermogen : Flexibele uren schrikken jou niet af. Bij problemen reageer je telkens consequent, beheerst en respectvol.

Je profiel

Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-Café.

Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.

Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken.

Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af.

De verantwoordelijke ondersteunt je in al je taken.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een team waar collegialiteit centraal staat. Er heerst een bijzonder goede werksfeer en ook de omgeving is aangenaam om in te vertoeven.

Wij bieden jou een uitdagende job met ruime verantwoordelijkheid en sociale contacten in een sportieve en dynamische omgeving.

Door het ruime takenpakket en de vele evenementen wordt de job gekenmerkt door variatie. Het loonpakket is conform de loonvoorwaarden in het paritaire comité 302.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier