Mecanicien/ monteur op werven (milieu-installaties) - regio Gent (M/V/X)
Over Ago
Gentbrugge
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen in de regio van Gent en actief in de milieu- en energietechnologie is AGO Technics op zoek naar een mecanicien / monteur die op verschillende werven zal worden te werk gesteld.

Het doel van jouw functie is om op basis van de plannen, in te staan voor de opbouw van de mechanische montagewerken van de installaties op verschillende werven.

Je staat in voor de uitvoering van volgende taken :

 • Je zorgt ervoor dat de installaties correct worden opgebouwd (pompen monteren, machines installeren, piping en prefab onderdelen aansluiten,...)
 • Je verzorgt de mechanische montagewerken van installaties in opbouw op basis van de plannen en isometriën.
 • Je voert metaal- en lasbewerkingen uit (TIG).
 • Vereisten

  Voor het uitoefenen van deze vacature ben je in het bezit van een diploma in een mechanische richting, bij voorkeur heb je reeds een eerste werkervaring.

  Indien je kan TIG of kunststoflassen en PVC lijmen, vormt dit een pluspunt.

  Je zal werken in een team van 2 of meer collega 's. Elk team bestaat uit een 'hoofdlasser ' die vooral de laswerken zal uitvoeren, maar indien je hierin dus ervaring of kennis zou hebben, vul jij deze persoon aan.

  Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en dat je fysiek zwaar werk aankan, soms zal je jouzelf tussen installaties moeten wurmen.

  Je bent niet bang om je handen vuil te maken en je hebt een goed technisch inzicht.

  Tot slot kan je zelfstandig werken en ben je collegiaal. Indien je dit wenst, kan je ervoor kiezen om af en toe ter plaatste te overnachten (maandag tot vrijdag) op de werf.

  Dit kan ongeveer 2 maanden op jaarbasis maar is niet perse aan één stuk. Wens je toch liever dagelijks naar huis te gaan dan is dit natuurlijk geen probleem.

  Toch wordt er wel enige flexibiliteit gevraagd. Indien het bijvoorbeeld echt nodig is om te overnachten, verwacht de firma dat je dit doet.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Na een positieve interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een mooi salarispakket (afhankelijk van je kennis en ervaring), aangevuld met allerlei extra legale voordelen (groepsverzekering, ecocheques...).

  Binnen de ganse firma heerst er een positieve werksfeer. Er wordt geluisterd naar de inbreng van de werknemers en er is de mogelijkheid om tal van opleidingen te volgen, om jezelf verder te blijven ontplooien.

  Zo wordt er elke dag binnen de firma verse soep gemaakt voor alle 130 werknemers, terwijl er op vrijdag de mogelijkheid bestaat om met de collega 's samen iets te gaan eten.

  De waarden energie, milieu en duurzaamheid zijn echt aanwezig binnen de firma. Er wordt gedronken uit glazen flessen, veel werknemers verplaatsen zich met de fiets naar het werk...

  Werken doe je in een 40u week, waardoor je bovenop de 20 wettelijke dagen verlof, ook nog eens 12 extra adv dagen verlof opbouwt.

  Hoe verloopt de selectie procedure? Na een gesprek bij ons op kantoor, heb je nog een gesprek met de HR verantwoordelijke van de firma zelf.

  Is ook dit gesprek positief, word je nog een 2de en laatste maal uitgenodigd door de technisch verantwoordelijke, dit voor een finaal gesprek en voor het afleggen van een technische test.

  Heb je interesse om deel uit te maken van een groeiende firma met een focus op duurzame waarden en met gegarandeerd een aangename werkomgeving?

  Stuur dan snel je cv naar ons kantoor : gent.technics ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier