meewerkend graafkraanmachinist regio mol
Randstad
Mol, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Voor een groot en stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een meewerkend graafkraanmachinist.Je zal voornamelijk funderingswerken uitvoeren met een graafkraan (banden & rups).

Wanneer ze graafwerken uitgevoerd zijn zal je ook meewerken op de werf samen met de grondwerkers.Heb je enkel ervaring als grondwerker of als kraanman?

Twijfel dan niet te solliciteren!

qualification

Je hebt ervaring met de graafkraanJe bent in het bezit van een rijbewijs BJe beschikt over een geldig vca attest of wenst dit te halen via randstad.

Een job als meewerkend kraanman zorgt er voor dat je niet de hele dag de zelfde taak moet uitvoeren. Door de afwisseling leer je elke dag nieuwe dingen bij en zal je je niet snel vervelen in deze functie!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier