Magazijnmedewerker diepvries dag of twee ploegen (m/v)
Konvert Interim Eeklo
Aalter, BE
6 dagen geleden

Profiel

Door de groei van onze klant zijn wij op zoek naar een diepvriesmagazijnier voor onze afdeling Interne Logistiek (Productie).

Je bent verantwoordelijke voor het klaarzetten van interne orders : Je zal bestellingen met diepvriesproducten klaarzetten voor de desbetreffende afdeling : je haalt het correcte aantal van de gevraagde orders / producten uit de diepvries en plaatst deze in de frigo.

Je bent mee verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn. Concreet wil dit zeggen dat je artikelen op houdbaarheid gaat sorteren, regelmatig de inventarisatie en tellingen van de producten voor je rekening neemt, structuur brengt in het magazijn, mee instaat voor de orde en netheid, .

 • Je rapporteert rechtstreeks aan de afdelingsverantwoordelijke en volgt zijn / haar opdrachten correct op.Je zorgt voor een open communicatie met alle betrokken diensten.
 • Veiligheid, kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel, je zorgt dat deze procedures correct worden nageleefd.Interesse?

  Laat het ons weten via e-mail eeklo.interim konvert.be of bel 09 377 08 44.Online solliciteren kan ook.

  Aanbod

  Voorraden opvolgenDe ontvangst van de producten controleren. Producten volgens kenmerk, bestelling en wijze van transport verpakken.

  Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding en de pakketten, partijen, ... samenstellen. Opvolgdocumenten van orders invullen en een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken.

  Herconditioneren en eenvoudige assemblages uitvoeren, beschadigde producten opnieuw gelijkvormig maken, .... Goederen in opslagzones plaatsen.

  De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...). Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen.

  Goederen en producten ontvangenDe levering controleren Als diepvriesmagazijnier heb je een boeiende functie in een groeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent.

  We bieden je een gezond evenwicht tussen werk- en privéleven met ruimte voor doorgroei en professionele ontwikkeling. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden, maar we willen het verschil maken met onze kernwaarden productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

  Vereiste kwalificaties

  De werkuren zijn bespreekbaar. Ofwel ga je aan de slag in een wisselende vroege- (05u30 14u30) en late ploeg (11u45 20u), ofwel in dagploeg (8u tot 17u).

  Je bent zeer nauwkeurig en werkt alles tot in de puntjes af. Je houdt van afwisseling hebt graag een variërend takenpakket.

  Je hebt een goede fysieke conditie : je legt dagelijks grote afstanden af. Je bent communicatief sterk en bent in staat om informatie duidelijk over te brengen.

  Je bent in staat om aan de hand van een rekenmachine vlot berekeningen te maken om een correcte hoeveelheid verpakkingsmaterialen en vleeswaren te voorzien.

  Werken in koude temperaturen schrikt jou niet af.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier