Schrijnwerker atelierwerk (m/v)
Konvert Construct Ieper
Woumen, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schrijnwerker om in het atelier te werken. Je hebt ervaring of interesse om met verschillende machines en houtsoorten te werken en buitenschrijnwerk.

Bij voorkeur ben je op de hoogte van de meest voorkomende houtsoorten. Je kunt een werktekening lezen en beoordelen, kennis van CNC sturing en / of ervaring van bediening van freesmachine is een groot pluspunt.

Je beschikt ook over eigen klein handgereedschap.Je bent onmiddellijk vrij. Neem zeker contact op indien interesse.

Aanbod

Schrijnwerk (luiken, deuren, zonneblinden, ) op maat maken volgens de bestelling Het bedrijf voorziet een verdere opleiding in de onderneming en een goede verloning in een familiale onderneming.

Vereiste kwalificaties

Je bent in het bezit van een technisch diploma houtbewerking. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in het maken van deuren, ramen en poorten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier