technisch laborant - hoboken (temp)
Randstad
Hoboken, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Voor een grote klant in Hoboken zijn we op zoek naar een tijdelijk technisch laborant die meteen beschikbaar is. Je takenpakket zal bestaan uit het uitvoeren van gestandaardiseerde analyseopdrachten en diverse staalvoorbereidingen.

Deadlines opvolgen en nauwkeurig werk, zijn hierbij erg belangrijk. Ook het beoordelen van de resultaten maakt deel uit van je functie.

Onverwacht resultaten en defecten meld je.

qualification

 • Je hebt een diploma professionele bachelor Chemie of 3de jaar TSO Chemie met ervaring. (Je mag schoolverlater zijn als je een bachelordiploma hebt.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands.- Je werkt efficiënt en gestructureerd, je werkt accuraat en blijft alert voor fouten.

 • Routine in de job schrikt jouw niet af.- Je bent kritisch ingesteld, je bent een teamspeler en communiceert doelgericht.
 • een functie in het daglabo van een innoverend bedrijf - glijdende werkuren - een competitief salaris aangevuld met maaltijdcheques - duur van de opdracht loopt minstens tot eind december
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier