Klantendienstmedewerker IT
Accent
Ghent, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Als klantendienstmedewerker ben jij de onmisbare schakel tussen techniek en klant. Je helpt de klant telefonisch met jouw kennis van onder andere email en webhosting.

Hierbij is het belangrijk dat je de klant goed informeert en verder op weg helpt zodat het probleem snel opgelost is en de klant tevreden verder kan want onze klanten verdienen de allerbeste service.

Onze teams zijn dan ook een kei in wat ze doen mét een smile op hun gezicht, elke dag opnieuw! WAT ZIJN JOUW TAKEN als klantendienstmedewerker?

Als onze klanten technische vragen hebben over het gebruik van onze hostingproducten, dan help jij hen verder. Dit doe je via het opvolgen van de binnenkomende tickets.

Intussen verlies je de telefoon niet uit het oog. Je focus ligt op het bijstaan van klanten met diverse hosting vragen : instellen van een mailbox, wegwijs maken van klanten in onze producten (webhosting, e-mail, sitebuilder), optimaliseren van websites, diverse basisproblemen oplossen i.

v.m. de website, dit doe je via e-mail, livechat of telefoon. Je ondersteunt domeinnaamklanten bij vragen zodat ze probleemloos aan de slag kunnen.

Je komt ook weleens in contact met minder tevreden klanten; ook hier kan je je mannetje staan en behandel je het telefoongesprek met de glimlach af.

Je kan rekenen op een intensieve training en de ervaring van je collega’s om je helemaal comfortabel te laten voelen in je nieuwe job.

Jouw profiel Dit is het profiel van klantendienstmedewerker die we zoeken : Het juiste diploma is voor ons geen must, de goesting en de motivatie om je meer en meer te verdiepen in de wereld van het internet is dat wel! WIE BEN JIJ?

Je bent klantgericht en technisch onderlegd : internettermen zijn jou niet vreemd, je weet je weg te vinden binnen de wereld van email en webhosting en je popelt om er nog veel meer over te leren kennen.

Zo moet je van volgende zaken wel een basis hebben : DNS http domeinnaam wat is een database hoe werkt een mailbox hoe werkt een sitebuilder Je hebt mogelijks zelf al een website gemaakt of een mailbox ingesteld en / of wordt door familie / vrienden steeds gevraagd dit voor hen te doen.

Je bent punctueel, nauwkeurig en je hebt een onberispelijke spelling. Aangezien klanten vaak jou als eerste spreken, ben je het uithangbord we verwachten daarom een enthousiaste telefoonstem.

Lastige vragen? Een hele drukke periode? Je moet het hoofd koel kunnen houden, professionaliteit staat voorop. Est-ce que tu me comprends?

Do you understand me? Jep, we verwachten dat je feilloos Nederlands spreekt en schrijft, maar ook Frans en Engels. Geen nood als die laatste niet perfect zijn, je kan bij ons extra opleidingen volgen.

Het durven spreken is wel belangrijk. Je bent bereid om na de inwerkperiode in shiften te werken. Je start dan afwisselend om 8u, 9u, 10u of 12u en in het laatste geval werk je tot 20u.

Wij bieden jou WAT BIEDEN WE JOU als klantendienstmedewerker? De kans om te leren in een plaats waar inzet beloond wordt Werken in een internationaal groeibedrijf met een gedreven team waar klanttevredenheid superbelangrijk is Events waar nog jaren over nagepraat wordt Verse soep, vers fruit, fris water, Gentse koffie, alles om jouw energiepeil naar boven te krikken! Dankzij onze praktische opleidingen on the job stomen wij je klaar om zo snel mogelijk de absolute service te verlenen aan onze klanten.

Je kan rekenen op je ervaren collega’s om je helemaal comfortabel te laten voelen in je nieuwe job. Je staat er nooit alleen voor! In tijden van corona wordt van thuis uit gewerkt maar is de opstart uitzonderlijk op kantoor.

Er wordt gewerkt in een 39u-week, dus heb je recht op 6 ADV-dagen. Tijdens de inwerkperiode werk je van 8u of 8u30 tot 17u of 17u30.

Nadien werk je afwisselend in shiften en start je ook eens om 9u, 10u of 12u en in het laatste geval werk je tot 20u. Dit moet zeker haalbaar zijn voor jou!Naast loon volgens barema krijg je een maandelijkse nettovergoeding van 50 euro, ecocheques én hospitalisatie- en groepsverzekering na de Accentperiode.

Opstarten doe je via de weekcontracten van Accent voor een periode van 125 prestatiedagen. Het bedrijf ligt in een industriezone en niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Hoe verloopt de sollicitatieperiode? Het eerste gesprek verloopt via Zoom met de HR verantwoordelijke. Het tweede gesprek is op kantoor of via Zoom met een mentor en de teamlead waar ook enkele testen worden gedaan van je kennis / interesse.

Ben je door de 2 rondes, dan volgt een loonvoorstel. Bedrijfsinformatie Als absolute marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, IT-integratoren en softwareontwikkelaars, is onze klant sinds eind jaren '90 uitgegroeid tot de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van zowat elke IT-inftrastructuur, website of applicatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier