Sales Stylist - Verkoper-ster - Inno Leuven
Levi Strauss & Co
Gent
13 uur geleden
source : Student.be

Als Sales Stylist bij Levi Strauss & Co. krijg je de kans om te werken in een omgeving waar vernieuwing en ideeën alle kansen krijgen.

Je vormt de cruciale schakel tussen onze producten en onze klanten door een uitstekende service en begeleiding aan te bieden aan de klant.

Essentiële aspecten van de functie :

 • Een klantenservice van het allerhoogste niveau bieden door samen te werken als team en onze merkwaarden uit te dragen;Een uitzonderlijke, persoonlijke klantenservice aanbieden en de klant altijd centraal stellen;
 • Het Store Management Team helpen om de verkoopdoelstellingen te bereiken, zowel individueel als voor de winkel;Helpen bij leveringen en de organisatie van de voorraadruimte;Een merkambassadeur zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier