Projectingenieur Gebouwen
Experis
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Je werkt naast een collega projectingenieur die verantwoordelijk is voor Wallonië en jullie rapporteren beiden aan een overkoepelende manager.

Je zult zelfstandig verantwoordelijk zijn voor meerdere renovatie-, nieuwbouw- en onderhoudsprojecten tegelijk. Hiervoor hou je best rekening met een tweedeling tussen administratie en operationele opvolging :

 • offertevergelijking, opstellen lastenboek, budgettering, partnercontact, rapportering
 • onsite coördineren van de werken, afstemmen met de site managers, contact met onderaannemers, aanspreekpunt voor problemen.
 • Belangrijk gegeven hierbij is dat de projecten zeer divers zijn : HVAC, utilities, infra, gebouwen, etc.

  We zijn voor deze rol op zoek naar een bachelor of ingenieur met bouwtechnische achtergrond of ervaring. Bij voorkeur heb je een eerste ervaring, maar gemotiveerde, mature schoolverlaters kunnen zeker ook passen.

  Die maturiteit is noodzakelijk aangezien je zeer zelfstandig uit de voeten zult moeten kunnen en alle projecten van A tot Z zult moeten aanpakken.

  Je beschikt over een uitstekend communicatievermogen, waarbij Nederlands een must is en Frans een grote plus.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier