magazijnier | dagploeg | knokke
Randstad
Knokke, West-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Voor een drankenhandel in Knokke zijn we op zoek naar een magazijnier.Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van goederen met behulp van de heftruck.

Af en toe voer je ook manueel werk uit. Daarnaast zorg je ervoor dat de stock goed beheerd wordt. Ook het kuisen van zowel het plein als de winkel behoort tot je takenpakket.

Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in dagploeg (meestal van 6u à 7u tot 16u à 17u). In het hoogseizoen kan dit wat afwijken.

qualification

 • Je kan zéér goed met de heftruck rijden en hebt hier een ruime - stabiele - werkervaring in.- Je bent flexibel ingesteld.
 • Je werkt met de nodige voorzichtigheid.- Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal. Je wordt voltijds tewerkgesteld bij een lokale drankenhandel en dit aan de lonen volgens PC 119.
 • 04 : € 12 à 13 bruto per uur + woon-werkvergoeding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier