Teamleader Productie Dag (m/v)
Konvert Office Brugge
Oostkamp, BE
11 uur geleden

Profiel

Onze klant aan de rand van Brugge is gespecialiseerd in de productie van tandwielen (maatwerk) en grote aluminium componenten en kent momenteel een sterke groei.

Daarom zoeken ze een Productieleider :

Je leidt een groep productiemedewerkers die in meerdere shifts, in een job-shop omgeving met kleine lot groottes, op verspanende machines (draaien, frezen, slijpen) werken.

Je focust op veiligheid en kwaliteit , het gewicht (tot 5 ton) en de nauwkeurigheid (tot 5μm) van onze producten laten niet toe om daarin risico’s te nemen.

Je motiveert je team, je slaagt erin om deze mensen met jarenlange ervaring elke dag het beste van zichzelf te laten geven en cultiveert een cultuur van continu verbeteren.

Je ben het eerste aanspreekpunt voor (technische) vragen, je assisteert je medewerkers bij het oplossen van problemen en / of betrekt hierin meer gespecialiseerde collega’s.

Je werkt nauw samen met de planningsafdeling , zij bepalen de afwerkingsvolgorde, je zorgt ervoor dat je teamleden hun opdrachten, voor de productiestart (SMED), maximaal voorbereiden en de verwachte deadlines realiseren.

Je volgt de prestaties van je teamleden dagelijks op (o.a. a.d.h.v. data die door het ERP-pakket wordt gegenereerd) en rapporteert de resultaten aan de productiemanager.

Je zorgt er ook voor dat iedereen zich aan de geldende afspraken houdt (o.a. rookbeleid, veiligheidsbeleid, ...).

Je organiseert de uitvoering van het preventief onderhoud , je past 5S-principes toe.

Naast de dagdagelijkse activiteiten word je ook betrokken bij andere projecten.

Aanbod

Productierapporten opstellenOrganisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen voorstellen. Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen.

Het personeel sensibiliseren voor organisatie, kwaliteit, veiligheid, ...Technische steun verlenen aan de diensten kwaliteit, onderhoud en methodes.

In- en uitgaande stromen, de voorraad en de nood aan producten of grondstoffen controleren. Het bijhouden van de productiedossiers en opvolgingsdocumenten controleren (categorie, parameters, indicators, .

 • Domein : Kwaliteit. Domein : Productie. De productieplanning opvolgen en aanpassen aan de flows, termijnen, voorraad, .
 • De processen, grondstoffen en in- of uitgaande producten superviseren en controleren in functie van de bestellingen, referentiesystemen.
 • De modaliteiten voor industrialisatie van producties definiërenHet in werking stellen van uitrustingen en installaties coördineren door testing, proefdraaien, .

 • De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden Een uitdagende functie in dag met doorgroeimogelijkheden in een internationaal, technologisch hoogstaand bedrijf in een filevrije omgeving, een aantrekkelijk salaris volgens je ervaring, aangevuld met extra legale voordelen.
 • Je komt terecht in een dynamisch team met een collegiale & flexibele bedrijfscultuur.

  Vereiste kwalificaties

  Je behaalde een technisch bachelor diploma en hebt enkele jaren relevante werkervaring.

  Een eerste leidinggevende ervaring is een troef.

  Je beschikt over technische kennis; je ken een technisch plan lezen >

  afmetingen begrijpen, toleranties kunnen aflezen,

  Je bent gepassioneerd door metaalverwerking en verspanende technieken. Je kan vlot overweg met technische tekeningen.

  Je bent een communicatieve hands-on problem solver.

  Je spreekt zeer goed Nederlands.

  Een functie in dag! Geen weekendwerk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier