Manager Back Office (regio Antwerpen)
Carrefour België
Antwerpen, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als Manager Back Office ben je verantwoordelijk voor de vlotte doorstroom van de goederen van de reserve naar de winkel. Hiervoor baseer je je op de bevoorradingsbehoeften van de verschillende afdelingen.

Je streeft naar een zo optimaal mogelijk stockbeheer en zorgt voor een correcte affichering. De functie Manager Back Office strekt zich uit over 5 domeinen : de receptie, de reserve, het voorraadbeheer en de scanning, de affichering en het sturen en ontwikkelen van het team.

Als Manager Back Office organiseer je de binnenkomende en uitgaande goederenstroom en beheer je de leveringsplanning. Hierbij waak je er over dat de juiste procedures worden toegepast, de bijhorende documenten worden opgesteld en de juiste tools worden gebruikt.

Je beheert de reserves (afmetingen, balisage), de goederenstroom, het leeggoed en het afvalbeheer op zo'n manier dat de productiviteit zoveel mogelijk geoptimaliseerd wordt.

Je werkt nauw samen met de commerciële managers en communiceert met hen aangaande de paletten in de warehousing en de plaatsing in de reserve.

Als manager van je team ondersteun je hen in de uitvoering van hun taken en plan je hun taken in op basis van de uurroosters.

Je ultieme doel is het opbouwen van een team met gemotiveerde en competente medewerkers. Dit doe je door toe te zien op de opleiding van je medewerkers, hen regelmatig te briefen en te betrekken en de jaarlijkse evaluatiegesprekken uit te voeren.

Herken je jezelf in deze jobbeschrijving?

Dan ben je vast en zeker :

Sterk in plannen en organiseren

Klantgericht in alles wat je doet

Een eerste ervaring rijk als manager

Een man / vrouw van het terrein

Vastberaden om je doelen te bereiken

Flexibel, je vindt routine maar niks

Efficiënt in het analyseren van situaties

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier