Projectleider middenspanning
Whoohoo
Gent
13 dagen geleden

Over het bedrijf

Je komt terecht binnen een hoogtechnologische sfeer waarbij totaalprojecten worden behandeld op vlak van HVAC, elektriciteit, domotica, WKK en koeltechnieken.

Het bedrijf behandelt klasse 8 projecten voornamelijk in de industrie, scholen, musea, ziekenhuizen, Er wordt steeds een inwerkperiode op maat voorzien, waarbij jij je ten volste kan ontplooien binnen het bedrijf.

Het ontplooien trekken ze door naar een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Over de functie

Als projectleider middenspanning behandel je de volledige voorbereiding van het project en ben je ook aanwezig op de werf ter opvolging.

Je bereidt dit project samen voor met het studiebureau en de eindklant. Vervolgens ga je dit conceptueel ontwerp ook praktisch gaan uitwerken door onder andere de lastenboeken uit te werken, bestellingen te plaatsen, werven te bezoeken en nodige werfopvolging.

Je neemt ook actief deel aan de werfvergaderingen.

Functie eisen

 • Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie
 • Er wordt steeds een interne opleiding op maat voorzien
 • Je beschikt met voorkeur over 2 jaar ervaring
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier