Front-end Developer (m/v)
Konvert Office Hasselt
Sint-Truiden, BE
2 dagen geleden

Profiel

Interesse in een job als Developer? Dan stopt je queeste mogelijk hier!In teamverband zal je de wensen van klanten goed bestuderen, om zo tot creatieve en efficiënte oplossingen te komen.

Deze verwezenlijkingen maak je dan beschikbaar voor de gebruikers, en je implementeert ze in de Vue en Angular front-end.

Iedere dag wordt er samengewerkt met andere front-end developers, java developers en een product owner.

Aanbod

Een ontwikkeld product presenterenGebruikers opleiden over de geleverde informaticatoepassingen. Een prototype of model van de ontwikkeling ontwerpen en uitwerken (design application).

Een prototype van de technische oplossing realiseren voor validatie door de opdrachtgever (typeconfiguratie, ...). Fasen en procedures van de technische en functionele tests van informaticaprogramma's en -

applicaties bepalen en uitvoeren (planning, validatie, ...). Informaticacomponenten selecteren, assembleren en integreren (programma's, databanken, specifieke ontwikkelingen, .

 • Informaticaprogramma's en -applicaties ontwerpen en ontwikkelen. Documenten en technische ondersteuning voor de ontwikkelaars, gebruikers, informaticadiensten, .
 • uitwerken en bijwerken. De productie van softwareoplossingen realiseren in een omgeving (servers, werkposten, besturingssystemen, .
 • Behoeften van de klant of gebruiker analyserenHet functioneel lastenboek opstellen (specificaties, termijnen, kosten, .
 • Technische en functionele problemen analyserenCorrigerende acties, technische aanpassingen, ... voorstellen. Technische specificaties van de informatica applicatie uitwerken en opstellen (lastenboek).
 • De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. Programmeren in een specifieke computertaal Je komt terecht in een innovatieve firma in Sint-

  Truiden, waar passie en plezier belangrijk zijn. Groei staat centraal, zowel van jou persoonlijk als van de firma. Je krijgt een contract met een competitieve verloning met extralegale voordelen, een bedrijfswagen en flexibele uren.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent een teamplayer met een passie voor font-end ontwikkeling. Kennis van Java of Ionic is een plus, maar ervaring in Vue, Angular, HTML, CSS en NPM is noodzakelijk.

  Je schijft unit testen en end2end testen voor je code, hebt affiniteit met User Experience Designs en vindt het belangrijk dat een applicatie intuïtief werkt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier