Ruitenwasser
Accent
Roeselare, BE
1 dag geleden

Cleaning Masters staat in voor de klassiekeschoonmaak industri le schoonmaak glaswas envoedselveiligheid.

Functiebeschrijving

Wijzoeken een gemotiveerde ervaren glazenwasser die voltijds deelwillen uitmaken van ons team van ruitenwassers. Als ruitenwasservertrek je dagelijks vanuit ons kantoor in Roeselare.

Samen met eencollega-ruitenwasser reinig je de ruiten van onze klanten in heelWest-Vlaanderen. Soms verleen je steun aan een team vanschoonmakers bij het uitvoeren van een opkuis.

Je poetst de ramenen raamomlijstingen bij onze klanten (bedrijven scholen winkels?)zowel op het gelijkvloers als op hoogte.

Je gebruikt zowel deklassieke methode als het osmosesysteem. Je past deveiligheidsregels strikt toe. Je opereert vanuit onze vestiging inRoeselare.

Functie-eisen

Jehebt ervaring als ruitenwasser Je spreekt en begrijpt Nederlands(veiligheid) Je kan gevaren en risico's juist inschatten.

Je hebteen rijbewijs B. Je hebt een attest ?Werken met een hoogwerker' ofbent bereid dit weldra te behalen. Je werkt nauwgezet.

Je kan zowelzelfstandig werken als in teamverband. Je hebt oog voor detail.Motivatie stiptheid en flexibiliteit zijnbelangrij

Arbeidsvoorwaarden

Eenafwisselende job in een dynamisch bedrijf. Verloning volgensbarema.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier