Allround technieker bouwmachines
Infinity Jobs
Waregem, Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Je bent als technieker verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van diverse bouwmachines.Je werkt aan compressoren, generatoren en grondverzetmachines.

Ook het laden en lossen behoort tot je takenpakket.

Taken en profiel

Wat maakt jou de geknipte kandidaat?Ervaring met rollend materiaal is een pluspunt.Goede kennis van dieseltechniek, hydrauliek en mechaniek.

Je kan fysiek werk aan en sleutelt graag aan machines.Je hebt zin voor orde en netheid Je bent flexibel, stressbestendig en sociaal vaardig.

Affiniteit met techniek en / of machines is een pluspunt.Ervaring met de heftruck is vereist.

Aanbod

Er wacht jou een vast contract indien de proefperiode positief verloopt.Onze klant is een West-Vlaamse KMO met vlakke communicatiestructuur.

Er is ruimte voor initiatief en je mag voldoende verantwoordelijkheid opnemen.Dit bedrijf koopt en verkoopt tweedehandse bouwmachines aan bedrijven en handelaars, zowel lokaal, nationaal als internationaal.De firma is vlot bereikbaar.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier