van hool zoekt heftruckchauffeur met attest
Randstad
Lier
1 dag geleden

job description

Als heftruckchauffeur sta je in voor de interne goederenstroom : laden en lossen vrachtwagensbevoorrading productielijnenafvoeren en stockeren van afgewerkte onderdelen

qualification

Algemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijs.Lager Onderwijs Wat verwachten wij van jou?

Op een veilige en efficiënte manier kunnen omgaan met een heftruck.Werkbons kunnen gebruiken en andere formulieren kunnen lezen en / of invullen.

Kennis van magazijnwerk hebben (locaties, scansystemen, productcodes, nummering, ...)Enige ervaring als heftruckchauffeur is wenselijk.

Een kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode. Een voltijdse job in een 3 ploegen systeem. Vroege : 06 : 00 tot 14 : 00 uurLate : 14 : 00 tot 22 : 00 uurNacht : 22 : 00 tot 06 : 00 uur

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier