Vrachtwagenchauffeur CE - Frigo
Accent
Molenstede, BE
il y a 11h

Het bedrijf is een logistiek bedrijf dat zichspecialiseert in geconditioneerd transport en opslag. Met behulpvan een uitgebreid en multifunctioneel wagenpark, verzorgt hetdagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in Belgi,Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Daarnaast beschikkenze over gekoelde opslag en ambient opslag. Die maken het mogelijkom onze klanten specifieke logistieke diensten aan te bieden zoalsStockage, Orderpicking en andere Value AddedLogistics.

Functiebeschrijving

Onzeklant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert ingeconditioneerd transport en opslag. Met behulp van een uitgebreiden multifunctioneel wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks dedistributie voor klanten die gevestigd zijn in Belgi, Nederland,Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Voor deze vacature zijn we opzoek naar een chauffeur CE die instaat voor het transport met eenkoelwagen. Op vrijdag ontvang je de planning voor de komende week.

Het startuur op maandag kan zeer wisselend zijn. Dit kan zeer vroegin de ochtend zijn maar het is ook mogelijk dat je pas in denamiddag vertrekt.

Aangezien er gemiddeld 12u -13u / dag geredenwordt, zul je dus de hele week rond hetzelfde tijdstip vertrekken.Dit kan natuurlijk wekelijks veranderen.

De vrachtwagen is in 90%van de tijd voorgeladen. Het lossen bij de klant is wel voor jouwrekening. Dit doe je met de middelen die de eindklant terbeschikking stelt.

De stops kunnen variren tussen 1 - 2 stops of 8- 9stops.

Functie-eisen

Jebent in het bezit van je CE rijbewijs, net als je code 95 enmedische geschiktheid. Je kan zelfstandig werken, bentcommunicatief en flexibel en hebt een hands-on- mentaliteit.

Je kancommuniceren in het Nederland, Engels of Duits. Je staat ervooropen om gemiddeld 1 - 2 keer per week in de vrachtwagen teovernachten.

Arbeidsvoorwaarden

Onzeklant onderscheidt zich door kwaliteitsvolle oplossingen op maataan te bieden tegen een excellente servicegraad. Het dag na dagnastreven van deze twee zaken heeft ervoor gezorgd dat onze bedrijfin de loop der jaren mooie referenties heeft opgebouwd.

Met anderewoorden kom je terecht in een zeer gezond en groeiend bedrijf metoptie vast na de afgesproken uitzendperiode.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature