Target Recruitment - .NET Developer
Target Recruitment
Wommelgem, Belgium
5 uur geleden
source : ictjob.be

Ben je een .NET Developer en wil je verscheidene projecten voor klanten tot een goed einde brengen én je skills actief uitbreiden?

Lees gerust verder! Dit softwarehuis zet vol in op het ontwikkelen en integreren van innovatieve high-end software vanuit hun locatie te Wommelgem.

Deze grensverleggende software trekt dan ook grote klanten aan zoals Panasonic, Heijmans en FebelFin. Dit succes is ook mogelijk gemaakt door het 20-koppig team waarbij professionaliteit en knowledge-sharing ontzettend belangrijke aspecten zijn.

Om hun succes verder te ondersteunen willen ze hun team verder uitbouwen met een .NET Developer. Jobomschrijving Als .NET Developer in een dynamisch software-bedrijf sta je in voor het design en de ontwikkeling van het eigen Framework van het bedrijf.

Je bent verantwoordelijk voor het schrijven van gedetailleerde designs, het ontwikkelen van Back-End .NET tools en applicaties, uitwerken van Web API's en het creëren van security tools.

Aan het einde van de rit maak je ook prototypes om deze te presenteren aan de klant en geeft training en documentatie om voor het correcte gebruik te zorgen van gebruikers en IT services.

Profiel Je hebt minstens 2 jaar ervaring als .NET Developer. Je bent in het bezit van een Bachelor in Informatica of gelijkgesteld door ervaring.

Je hebt een uitgebreide kennis van .NET Core, Entity Framework en WPF. Motivatie, creativiteit en analytisch denken zijn belangrijke eigenschappen.

Je bent een echte teamspeler en wisselt graag kennis uit met je collega's. Je werkt zelfstandig en kan ownership nemen in projecten.

Aanbod Je komt terecht in een grensverleggend en innoverend bedrijf waarbij je de product life cycle beter vorm kan geven.

Uiteraard krijg je een mooi verloningspakket waaronder Bedrijfswagen met tankkaart Groepsverzekering Hospitalisatieverzekering Maaltijdcheques van 7EUR per gewerkte dag Opleidingsbudget voor zowel intern als extern.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier