Meubelplaatser/schrijnwerker ERVARING (ON HOLD)
Accent
Geel, BE
4 dagen geleden

HBS nv, een algemene aannemer met eigenschrijnwerkerij, biedt de mogelijkheid vansleutel-op-de-deur-projecten, inclusief technieken.

We zijngespecialiseerd in verbouwingen en inrichtingen van winkels,kantoren en semi-industri le projecten in de Benelux.

HBS nv maakter telkens opnieuw een erezaak van om kwaliteitsvolle bouwprojectenaf te leveren binnen de afgesproken termijnen en budgetten.

Wesparen kosten noch moeite om de deadlines te halen en werken samenmet een pool van vertrouwde onderaannemers. Dit is wellicht ook dereden waarom klanten steeds terug komen aankloppen wanneer ze eennieuw project op stapel hebben.

Flexibel inspelen op de vraag vande klant in een sfeer van partnership is voor ons eenvanzelfsprekendheid.

Functiebeschrijving

Indeze functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor demontage van meubelen, deuren en ander schrijnwerk bij onze klanten.

Daartoe volg je de aangeleverde technische tekeningen nauwkeurig enoverleg je op regelmatige basis met de projectleider. De meubelszijn keer op keer unieke en hoogwaardige maatwerkstukken mettelkens hun eigen complexiteit en materialen , bijv.

kasten, togen,kassameubelen?. Op de werf zelf zal je dan ook op regelmatige basiseen aantal onderdelen dienen te verzagen en / of aan te passen om hetmeubel perfect af tewerken.

Functie-eisen

Functieeisen : Vakkundig houtbewerker met oog voor afwerking en detailResultaatgerichtheid, samenwerking, klantgerichtheid en een goedecommunicatie zijn competenties waar je sterk op inzet.

Je werktordelijk, nauwkeurig en geeft blijk van een hoge beroepsfierheid.Naast een goed technisch en 3 D inzicht en de nodigematerialenkennis geef je blijk van creativiteit en pragmatisme.

Jekan terugvallen op een goede vakkundige opleiding richtingschrijnwerkerij of houtbewerking. Ervaring in de meubel- en / ofinterieursector is een belangrijkemeerwaarde.

Arbeidsvoorwaarden

HBSbiedt een zeer afwisselende functie met veel ruimte voor ondernemenen dit in een stabiel bedrijf met een duidelijke strategie en eenmooi klantenbestand.

U krijgt alle hedendaagse communicatiemiddelenter beschikking om effici nt te kunnen werken. Het salarispakketbevat een comfortabel vast loon met firmawagen en andereextralegale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier