walsenslijper 3-ploegen
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Je staat in voor het zelfstandig slijpen van de walsen.Je spoort storingen op en herstelt defecten.Je volgt specifieke richtlijnen, zodat je op een betrouwbare en veilige manier kunt werken.

Je stelt slijpprotocollen op en werkt deze bij.Je vult onderhoudsrapporten in en houdt het centraal onderhoudssysteem up-

to-date.Je overlegt met jouw collega s en supervisor omtrent uitgevoerd werk en storingen, en neemt deel aan overleg omtrent veiligheid en werkorganisatie.

Je voert controle uit op het uitgevoerd werk met verschillende meetinstrumenten.Je onderhoudt jouw eigen apparatuur.

qualification

Je bent in het bezit van een TSO-diploma richting Mechanische Vormgevingstechnieken of hebt reeds ervaring in een gelijkaardige functie.

Je hebt een grondige kennis van verspaningstechniek.Je kunt metingen uitvoeren met verschillende meetinstrumenten.Je kunt technische tekeningen, schema s en procedures begrijpen en toepassen.

Je hebt ervaring met een heftruck, rolbrug, dieplader en tamboertraktor, of bent bereid hiermee te leren werken.Je hebt de nodige PC-

vaardigheden.Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kunt zelfstandig werken.Systematisch en nauwkeurig werken zijn jouw sterkte.

Veilig, ordelijk en milieubewust werken is voor jou een topprioriteit.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier