Technisch-commercieel bediende (m/v)
Konvert Interim Leuven
Sint-Stevens-Woluwe, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een bekende verdeler van onderdelen van zwembaden regio Zaventem zoeken wij een technisch-commercieel bediende. Na een grondige interne (dienst na verkoop) en externe opleiding (begeleiding op het terrein) hoor je bij het technisch team en word je verantwoordelijk voor het behandelen van garantie aanvragen.

Jouw taken : - Je zorgt voor een perfecte werking van bovenstaande producten en waarborgt een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening en veiligheid.

 • In de functie van technisch-commercieel bediende ben je permanent in contact met de klanten zoals de leveranciers. - Je volgt de dossiers op van A tot Z (technisch, logistiek, en administratief beheer)
 • Aanbod

  Technische en financiële oplossingen ontwikkelen en uitwerken in bestekken, voorontwerpen, lastenboeken, offertes, prijsopgaven.

  Met de klant onderhandelen over de technische en financiële oplossingenAfspraken contractueel vastleggen. Marktontwikkelingen en marktpotentieel onderzoeken en identificeren (prijzen, technisch karakter, reglementering, .

 • Dossiers behandelen of ze aan de betreffende dienst overmaken (geschillen, ...). De uitvoering van het project afstemmen op studies, productie en logistiekDe noodzakelijke aanpassingen vastleggen.
 • De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. De technische voortgang en de uitvoering volgens overeenkomst van het project opvolgen en controleren.

  De relatie met de klant onderhoudenDe klant technische bijstand verlenen. De noden van een (potentiële) klant analyseren in termen van uitvoerbaarheid en rendabiliteit - De mogelijkheid om voor lange tijd deel uit te maken van een onderneming die behoort tot een groep in volle groei, dynamisch en op menselijk formaat en die respect en erkenning in ere houdt.

 • Een aangename en gemakkelijk toegankelijke werkomgeving. - Een aantrekkelijk salarisniveau (vast inkomen, premies & maaltijdcheques).
 • Vereiste kwalificaties

 • Technische kennis van zwembaden is een pluspunt. - Diploma elektromechanica is niet vereist maar een zeer sterke plus - Je hebt technische ervaring in een dienst na verkoop, liefst in de bouwsector.
 • Je combineert een analytische benadering met een zeer goed technisch inzicht. - Je bent enthousiast, volhardend, ijverig en nieuwsgierig naar de nieuwste technologieën en vindt een goede dienstverlening zeer belangrijk.
 • Je bent flexibel ingesteld qua werktijden en bent bereid om op zaterdagvoormiddag in de showroom te staan (hoogseizoen).
 • Je bent sterk en georganiseerd in administratie. - Bij voorkeur ben je tweetalig (Frans / Nederlands). - Je hebt een goede kennis van informaticatoepassingen (Outlook en Excel).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier