Technisch Operator - 3 ploegen
Pfizer
Puurs, Belgium
2 dagen geleden

Technisch Operator - 3 ploegen

 • Belgium - Puurs
 • Als technisch operator in onze productiesite ben je verantwoordelijk voor het aseptisch produceren van steriele geneesmiddelen terwijl je de optimale werking van één of meerdere productielijnen waarborgt. Dit houdt in :

  het voorbereiden en opstarten van de productieactiviteitenhet omstellen van de lijnenhet afstellen en afregelen van de verschillende machines en systemenhet uitvoeren van in-procescontroleshet dagelijks onderhoud van de machines en het documenteren van de operaties

  Teamwerk is zeer belangrijk in deze functie.

  Organisatie :

  Onze site in Puurs is de grootste productie- en verpakkingssite van Pfizer in Europa. Elke dag worden er meer dan 1 miljoen injecteerbare geneesmiddelen en vaccins geproduceerd en verpakt.

  Een derde van onze productie is bestemd voor ontwikkelingslanden . De afgelopen zes jaar hebben we een duizend additionele collega’s verwelkomd en meer dan 500 miljoen EUR geïnvesteerd .

  De teller staat nu op 2450 medewerkers. Door een toename van de activiteiten hebben we in 2019 350 jobs in de aanbieding .

  In onze productieafdelingen worden grondstoffen omgevormd tot afgevulde medicijnen. Het product doorloopt hierbij verschillende productiestappen (wegen, formulatie, preparatie, vriesdrogen, vullen, cappen, inspectie, opslag en transport).

  Bij alle stappen streeft productie naar de hoogste graad van operationele uitmuntendheid . Verder in het productieproces zal het medicijn nog van een label voorzien en verpakt worden om vervolgens via de distributieketen tot bij onze patiënt te geraken.

  Bedrijfscultuur :

  Je komt in een cultuur terecht waarbij ownership een essentieel kenmerk is van elke collega. We willen vandaag uitblinken maar al denken aan morgen en daar pro-actief op inspelen.

  Bij Pfizer geloven we ook heel sterk in teamwerk. Om je werk te realiseren hebben we elkaar nodig, helpen we elkaar, dagen we elkaar uit en delen we kennis.

  Streven naar hoge kwaliteit is de rode draad in alles wat we doen.

  Functieprofiel :

  Opleiding A2 mechanica, elektromechanica of gelijkwaardig door ervaringPerfecte beheersing van het NederlandsSterke technische kennis

  LI-PFE

  Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

  Manufacturing

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier