Manager Financiën en Kwaliteit
11.11.11
Holsbeek, Belgium
2 dagen geleden

Als lid van het stippel je het financieel beleid uit, en samen met je kleine maar pittige team implementeer je het. Je zoekt en vindt oplossingen en antwoorden voor een organisatie die zich zeer dynamisch opstelt naar vennoten en klanten.

Je rapporteert over het financieel beleid, zowel intern als naar de bestuursorganen.

Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een financiële functie en je weet van aanpakken. Je bent flexibel, discreet en weet een boodschap over te brengen aan diverse doelgroepen.

Kennis van of ervaring in de sociale economie is een pluspunt.

We bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur aan met een verloning volgens barema A3a (weddeschaal gemeenten), aangevuld met een forfaitaire onkostenvergoeding.

Je krijgt maximaal 10 jaar bijkomende anciënniteit.

Ben jij klaar voor deze waardevolle en gevarieerde managementfunctie in een mensgeoriënteerde organisatie met oog voor een gezonde werk-

privébalans? Solliciteer dan uiterlijk op woensdag 26 juni 2019 online via vacatures.igo.be.

We organiseren een schriftelijke proef op woensdag 3 juli 2019 en een individueel gesprek op vrijdag 12 juli 2019.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier