Flexi Pizzamaker Kortrijk
Domino’s
Kortrijk
il y a 2j

WAT BIEDEN WIJ JOU

Zoek je afwisselend werk in een enthousiast team? Kom dan bij Domino’s Pizza werken als flexijob! Wordt pizzamaker en maak met veel plezier onze verse lekkerste pizza’s.

Als flexijob werk je voor een goed salaris en kies je zelf je uren. Je leert pizza’s bakken als de beste, ervaart hoe gaaf teamwork is en werkt met collega’s die je vrienden kunnen zijn.

JOUW BAAN

Als flexijob geef je zelf aan wanneer je kunt werken, waardoor je het dus perfect kan combineren met een andere job. Op de uren dat je bent ingeroosterd moet je alle pizza’s die op ons menu staan kunnen bakken.

Afhankelijk van de bestellingen uiteraard, maar wat een afwisseling. Dit doe je samen je collega’s die al net zo enthousiast zijn als jij.

Alleen de beste pizza’s gaan de deur uit en daarvoor ben jij verantwoordelijk, ook als flexijob! Je controleert de kwaliteit en herstelt de producten die niet goed zijn bereid.

Bij vlagen is het hard werken, wij noemen dat de rush’. Meestal rond etenstijd. Dan bewaar je de rust en het overzicht en zorg je met je team dat de kwaliteit gehandhaafd blijft en de klanten snel geholpen.

Wanneer het iets rustiger is pak je al het werk aan dat nodig is op de vestiging. Ook als flexijob zorg je voor de bevoorrading, ruimt op en houdt alles schoon.

DIT BEN JIJ

Als flexijob ben je trots op zoveel verantwoordelijkheid. Onze pizza’s zijn van heel hoge kwaliteit en jij werkt daaraan mee! Het liefst hebben we dat je de kwaliteit zelfs verbetert.

Vertel ons ook zeker als flexijob je nieuwe ideeën hoe wij onze pizza’s nog beter kunnen maken. Je werkt snel, kan goed plannen en organiseren, en vindt de rush’ het leukste moment van de dag.

Je communiceert duidelijk met je collega’s en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Je houdt de keuken schoon en vindt hygiëne heel belangrijk.

Ook ben je klantvriendelijk, een andere vanzelfsprekendheid in deze functie.

DIT BIEDEN WIJ

 • Een vastgesteld uurloon. Je salaris hangt dus niet af van het aantal pizza’s dat je maakt.
 • Een flexijob die je goed kunt combineren met een andere job of andere bezigheden.
 • Flexibiliteit. Je laat ons weten wanneer je graag wilt werken.
 • Heel veel plezier in je werk bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is.
 • Alle training en coaching die nodig is om van jou de beste pizzabakker te maken.
 • Werkkleding.
 • Veel eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen.
 • Heb je ambitie en toon je ons je capaciteiten dan hebben we veel functies om in door te groeien, ook als flexijob! En zelfs de mogelijkheid om ooit je eigen baas te worden van je eigen Domino’s vestiging.
 • Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature