teamleader maintenance tupperware aalst
Randstad
Aalst, Oost-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Als teamleader coördineer je samen met de supervisor de uitvoering van alle activiteiten aan machines, installaties en nutsvoorzieningen.

Je geeft leiding aan een ploeg mechaniekers, en communiceert duidelijk met je teamleden, andere ploegen en afdelingen, ook buiten de diensturen.

Je voert correctieve en preventieve acties uit, geeft technische ondersteuning en kan werktuigmachines bedienen.Je voert inspectierondes, veiligheids-

en housekeeping rondgangen uit, geeft info over conceptuele verbeteringen en begeleidt de werken die worden uitgevoerd door externe firma's.

Je plaatst bestellingen van reservematerialen, onderdelen en magazijnbenodigdheden.Je neemt deel aan projectteams rond verbeteringen, investeringen, .

 • en bent bereid om interne / externe opleidingen te volgen zodat je op de hoogte bent van nieuwe technologieën.
 • qualification

  Je bent bachelor elektro-mechanica (of gelijkwaardig door ervaring ). Je hebt een tiental jaar ervaring als elektro-mechanieker.

  Je hebt kennis van productie- en werktuig- en injectiemachines, pneumatica en hydraulica, mechanica, sterkstroom en zwakstroom.

  Je bent op de hoogte van milieu- en veiligheidsnormen ( oliën, lozingen, koelwater, ...)Je kan werken met allerlei gereedschappen, werktuigmachines van de onderhoudsafdeling, meettoestellen, heftrucks en hijswerktuigen, PC, auto, .

 • Pluspunt als je met een heftruck kan rijden !Als teamleader kan je gestructureerd een probleem analyseren en een werkgang opstellen.
 • Je kan je ploeg motiveren om de werken op een correcte manier uit te voeren.Je bent bereid om in ploegen te werken en kan stand-

  by zijn voor productie tijdens de weekends. Je legt de nodige flexibiliteit aan de dag bij dringende werkzaamheden aan machines en installaties.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier