3D BIM Modelleur
WIENERBERGER NV
Poperinge, NL
4 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Struxura is een jong en innovatief productiebedrijf. We zijn fabrikant van een nieuwe generatie prefab oplossingen. We zijn gespecialiseerd in gelijmde keramische muren, maar ook prefab betonelementen op maat, alsook de plaatsing van prefabmuren.

In België hebben wij 2 productievestigingen met als hoofdzetel Poperinge. Struxura maakt deel uit van de Wienerberger Group.

Wienerberger is wereldwijd, n 1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers.

Dagelijks zetten meer dan 1.400 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Ter uitbreiding van ons team zijn we, voor onze productievestiging in Poperinge of Ieper, op zoek naar een enthousiaste 3D BIM Modelleur / technisch tekenaar Als 3D BIM Modelleur / Technisch tekenaar sta je dagelijks in voor het accuraat uitwerken van de modellen van gebouwen en de productietekeningen voor onze productieafdelingen.

Daarnaast ben je voor onze klanten hun eerste aanspreekpunt en dit vanaf de voorbereiding tot en met de uitvoering van het project.

Op deze manier heb je als projectleider een gevarieerde en verantwoordelijke functie waar je al je competenties kan aanwenden om van elk project een succes te maken.

In deze functie werk je nauw samen met en rapporteer je aan de zaakvoerder. Je behaalde bij voorkeur een diploma in een technische richting.

Heb je niet het juiste diploma maar kan je wel de nodige ervaring voorleggen, dan kom je zeker ook in aanmerking. Mensen uit de praktijk (ploegbaas / werfleider) mogen zich dus zeker ook kandidaat stellen.

Je hebt de nodige kennis en / of ervaring verworven met 3D tekenen (Tekla, Trimble of een ander 3D tekenpakket). Heb je niet de kennis, maar wel de nodige drive, dan kan je het 3D tekenen bij ons aanleren.

Ervaring in het uittekenen van wapening is een plus. Naast je technische skills kan je alles op een efficiënte, doeltreffende en overtuigende manier communiceren.

Je voelt je goed om zelfstandig te werken, maar bovenal ben je een echte teamplayer. Je komt terecht in een jong en innovatief bedrijf die onderdeel uit maakt van een internationaal gerenommeerde organisatie maar waar elke speler apart de ploeg beter maakt.

In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en de functie verder te ontwikkelen. We hechten veel belang aan duurzaamheid zowel in onze producten als naar onze mensen toe.

In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispak... Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier