Inventory Expert
ceva-logistics
Grobbendonk
il y a 5j
 • Job area - Operational Support
 • Hours - Full time
 • Location - Grobbendonk
 • CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management.

  De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien.

 • Je functie zal bestaan uit : Je organiseert de dagelijkse structurele stocktellingen en stuurt de cycle count operators inhoudelijk aan;
 • Je rapporteert de vastgestelde stockverschillen aan de Supervisor;Je voert stock analyses uit;Je analyseert vastgestelde incidentele stock non-conformaties;
 • signaleren en analyseren van knelpunten in het operationele proces en op basis hiervan nemen van corrigerende maatregelenJe voert stock analyses op vraag van complaint handling;
 • Je voert de nodige aanpassingen door in het WMS.Je volgt en verwerkt dagelijkse issues voortvloeiend uit operatiesuitvoeren van procesoptimalisatie van de eigen processen en de daaraan gelieerde processenmeewerken aan deelimplementatiesvaktechnisch aansturen, opleiden en begeleiden van medewerkersverdelen van de dagelijkse werkzaamheden aan de medewerkers, op basis van de door leidinggevende aangeleverde planningcontroleren op de juiste uitvoering / afronding van de werkzaamhedenleveren van input aan de leidinggevende ten aanzien van de beoordelingsgesprekken en ontwikkeling van medewerkers Waar kom je terecht?

  Je komt terecht in een team met andere Inventory Experts en rapporteert aan de Inventory Supervisor.

 • Wat breng je mee?
 • Voor de functie Inventory Expert zoeken wij een gestructureerd en nauwkeurig persoon. Je hebt een analytische instelling en bent enthousiast.

  Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveau’s en dit zowel intern als extern. Je zet je samen met je collega’s in om een een werkplek uit te bouwen waar collegialiteit, empathie, veiligheid en ambitie voorop staan.

  Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee : Kennis van of ervaring met Logistieke processen; bij voorkeur heb je een logistieke opleiding gevolgd of heb je jouw kennis hierover kunnen opbouwen door enige jaren ervaring.

 • Goede kennis van MS Office (Word en Excel Pivot tables); Outlook;Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als in geschrifte;
 • Stipt, nauwgezet, sociaalvaardig, stressbestendig, flexibel, hands-on mentaliteit;Kunnen werken in verschillende shiften (vroege / late / dag en op piekmomenten in weekendshift.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature