IT Business Analist CRM
EyeTech Solutions
Leuven, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Context Ben je de nieuwste CRM- specialist van deze onderneming? Een toonaangevend bedrijf in de regio Leuven is momenteel op zoek naar een CRM -

Specialist. Deze internationale marktleider is in volle expansie en zoekt een initiatiefnemer om hun team te versterken.

Je komt terecht in een innovatieve onderneming, waar duurzaamheid centraal staat. Jobomschrijving In deze rol als Analist geef je de business meer inzicht in hun eigen verworven data om zo bedrijfsprocessen beter in kaart te brengen en deze trachten te verbeteren.

Als teamlid van het CRM Excellence team breng je structuur en focus in de manier waarop ze hun klanten en markten benaderen aan de hand van grondige data analyses.

Hiernaast ben je als gespecialiseerde business partner het aanspreekpunt omtrent advies aan het management en ben je aanwezig op business meetings.

Profiel Je hebt reeds enkele jaren ervaring in data analyse en hebt een zeer uitgebreide CRM Kennis! Naast een teamplayer ben je ook een uitstekende communicator! Dit aangevuld met je onuitputbare drive en uitstekend leervermogen.

Naast het hebben van een analytisch denkvermogen ben je ook in staat om aan de slag te gaan in een dynamische werkomgeving.

Aanbod Een aantrekkelijk bruto jaarsalaris dat marktconform is en kan oplopen tot 65.000 euro afhankelijk van je ervaring 29 vakantiedagen voor de correcte work-

life balance te garanderen en zo voldoende vrije tijd te hebben voor jouw gezin Een kwaliteitsvolle bedrijfswagen aangevuld met tankkaart om zonder zorgen je dagelijkse verplaatsingen te maken.

Een interessante hospitalisatie- en groepsverzekering om zeker te zijn van jouw toekomst Een GSM op maat aangevuld met abonnement.

Een laptop. Leuke werksfeer met tal van activiteiten zoals workshops en uitstappen, zo ga je elke dag met een brede glimlach naar het werk toe.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier