Technical Support Engineer
Trimble Inc
Antwerp, Flanders, Belgium
6 dagen geleden
 • Ben je op zoek naar een baan in Antwerpen waarin je veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden krijgt? Zoek dan niet verder;
 • voor onze softwareproducten zijn we op zoek naar een support engineer die de afdeling support komt versterken.

  Measures of success :

  Als Support Engineer bij Stabiplan ben je er voor de klant. Het probleem waar de klant tegenaan loopt is jouw uitdaging.

  Of het nu gaat om de optimale inzet van onze software of het oplossen van problemen samen met andere support engineers, jij hebt de benodigde kennis om onze klant verder te helpen en zorgt ervoor dat de klant de software optimaal kan benutten.

  De vragen die je krijgt gaan voornamelijk over onze softwareproducten Stabicad for Autocad, Stabicad for Revit, Autodesk producten en installatie van software in verschillende omgevingen.

  Zo combineer je installatietechniek met IT oplossingen.

  Jouw verantwoordelijkheden :

 • Je hebt dagelijks klantcontact en lost samen met hen inhoudelijke software problemen op;
 • Je zorgt ervoor dat de klant de software optimaal kan benutten;
 • Je input uit de klantvragen zet je in bij het testen van de software op functionaliteit;
 • Skills & experience required :

 • Enthousiasme;
 • Communicatieve vaardigheden, Frans is een pré;
 • Je hebt een afgeronde, technische bachelor opleiding.
 • Je bent handig met computers en hebt interesse in techniek;
 • Je vind het leuk om probleemoplossend te denken.
 • Heb je kennis van Revit en Autocad? Dan heb je bij ons een streepje voor. Heb je deze kennis niet? Dan zorgen wij ervoor dat jij die kennis door middel van trainingen zal krijgen.

  Doordat je het leuk vind om continue te ontwikkelen staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Door inlevingsvermogen en technische bagage te combineren zorg je ervoor dat onze doelgroep, installateurs, steeds beter kan werken met onze software.

  About Stabiplan

  Bij Stabiplan, a Trimble company, werken 200 mensen met een passie voor techniek en 3D BIM software. Stabiplan ontwikkelt software voor de installatiebranche en onze medewerkers werken vanuit verschillende disciplines : software development, product management, marketing, sales, support & consultancy en training.

  Met onze ontwerpsoftware Stabicad en ons contentplatform MEPcontent.com willen wij wereldwijd marktleider worden.

  Ons hoofdkantoor staat in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland en Roemenië hebben wij vestigingen. Grote namen in ons klantbestand zijn installatiebedrijven als Arcadis, Deerns, Heijmans en fabrikanten als ABB, Mitsubishi en Vaillant.

  Sinds 2018 is Stabiplan onderdeel van Trimble Inc, een beursgenoteerde Amerikaanse leverancier van technologie die als doel heeft de digitale en fysieke wereld met elkaar te verbinden.

  Samen met Trimble bieden wij software, hardware en diensten aan in meer dan 150 landen en streven wij naar onze missie : transforming the way the world works.

  Contact

  Herken jij jezelf in het geschetste profiel van support engineer? Solliciteer dan via jobs stabiplan.be of neem dan contact op met Tim Blok via +31172-

  650265. We horen van je!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier