BIM Modelleur Residentieel
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
4 dagen geleden

Over de functie

Zet je schouders onder de BIM-evolutie als BIM Modelleur!

Binnen een klein studiebureau dat werkt binnen een eigen BIM-worklfow, ga jij als BIM Modelleur de uitwerking verzorgen van toonaangevende gebouwen.

Zo ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, controleren en aanpassen van 3D BIM modellen en het aanmaken van verschillende componenten en deze aanpassen indien nodig.

In jouw functie als zet je jouw schouders mee onder het bedrijf in de groei richting BIM-consulting en de uitbreiding van het bedrijf.

Functie eisen

Jij kent je eigen vaardigheden en wilt aan hoogstaande BIM projecten werken. Je kan ideeën oppikken en delen en durft daarbij je professionele mening te delen.

Daarnaast beschik je als BIM Modelleur over volgende eigenschappen :

 • een master bouwkunde
 • een eerste ervaring als BIM Modelleur in gebouwen
 • sterke kennis van Revit en BIM
 • je spreekt vloeiend Nederlands
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht in een Antwerps multidisciplinair studiebureau dat innovatieve bouwtechnische studies levert en daarnaast ook als BIM-expert advies biedt.

  Zij hechten enorm veel waarde aan een werkplek met veel flexibiliteit waar je innovatief mee kan denken en waar ontwikkeling van jouw competenties prioritair staan.

  Zij bieden dan ook een sterke ondersteuning om jouw doelen te behalen. Voor jouw functie als BIM Modelleur Residentieel bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier