Paid Media Specialist
DELHAIZE
Flemish Brabant, Kobbegem, Belgium
16 uur geleden
source : Stellenanzeigen.de

Als Paid Media Specialist ben je verantwoordelijk voor SEA voor Delhaize, het beheer van de Google Ads account (en gelinkte accounts) en de bijhorende budgetten.

Je zal de Paid Search strategie ontwikkelen, operationaliseren en optimaliseren in een full funnel aanpak met als doel het merk Delhaize optimaal te positioneren om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te activeren.

Beheren van de SEA-accounts van Delhaize (Google Ads, SA360, Microsoft Ads) en de bijhorende budgetten in day-to-day, met een duidelijk zicht op doelstellingen en KPI's.

Maximaliseren van het ROI van de verschillende accounts en campagnes. Ontwikkelen van de Delhaize's full funnel Search strategie op basis van het business plan : in Consideration door het merk Delhaize te positioneren op relevante onderwerpen, en in Performance door online conversies en Ecommerce inkomsten te maximaliseren.

Bewaken en beslissen over de SEA-budgetten die aan de verschillende accounts en campagnes zijn toegewezen, bepalen van de beste aanpak voor Paid Search en biedingsstrategieën, adviseren van de Head of Media over investering opportuniteiten voor Paid Media rekening houdend met de context, de markt, consumentengedrag en concurrentie.

Vertalen van het globaal business plan naar een uitvoerbaar Paid Search plan. Doelstellingen vaststellen voor Search met de Head of Media en de stakeholders.

Uitvoeren en optimaliseren van campagnes, rapporteren over KPI's. Op basis van Search insights, de Ecommerce- en Marketingteams challengen over landingspagina-inhoud en upstreamstrategieën, om zo goed mogelijk in te spelen op de zoekopdrachten van consumenten en zo het rendement op de investering van digitale kanalen te optimaliseren.

Toezicht houden op de prestaties van de SEA-campagnes. Agglomereren van de reporting van verschillende digitale kanalen voor Marketing en Ecommerce objectieven van Delhaize.

Analyseren van deze gegevens en opmaken van duidelijke, relevante en gedetailleerde rapporten. Management en stakeholders inzichten te verschaffen over de resultaten, aanbevelingen te delen en continue verbetering mogelijk te maken en het omnichannel-denken te stimuleren.

Je hebt een Master met achtergrond in marketing of een Bachelor met 2 jaren relevante ervaring, bij voorkeur in een media-agentschap met expertise in media-aankoop.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal, in woord en geschreven. Google Ads, Google Analytics en andere Google-tools.

Je komt terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een ijzersterke groep. Een bedrijf van Belgische oorsprong met een rijke geschiedenis.

Duurzaam ondernemen ... Frans, Français, Media, KPI, Klanten werven, Management, Account-Management, Marketing, Management, Budget, Electronic commerce, Néerlandais, Consumentengedrag, Gestion de compte, Google Analytics, Vertaling, Rapporteren, Business plan, Recherche, Marketing, Toezicht, Canal, SEA, Rapporteren, Google Analytics, Rapport, SEA, ADS, Optique, Budget, E-commerce, Rapport, Google AdWords, ADS, Gérer des budgets, Consulting, Investissement, KPI Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier