Snr .NET Developer -High Level Tech omgeving-90K
Austin Bright
Antwerpen, Belgium
3 dagen geleden
source : Experteer

IntroductionBen je een gedreven .NET developer met een paar jaar ervaring maar kan je huidige werkgever jouw ambities niet volgen?

Dit bedrijf in Antwerpen (regio Wilrijk) is op zoek naar een high-potential ontwikkelaar die gaat doorgroeien naar Lead Developer / Teamleader.

Ze zijn een advies- en dienstverlenende organisatie en bestaat uit bijna 500 werknemers waarvan 1 / 5de op IT-afdeling. Ze hebben dan ook reeds enkele jaren op rij prijzen en erkenningen inzake digitalisering gewonnen.

Wil je hoger op de .NET carrière ladder klimmen in een bedrijf dat massaal inzet op en investeert in IT? Lees dan zeker even verder!ResponsibilitiesSenior .

NET developer / Lead Developer - FunctieSamen met het team ontwikkel je in .NET core, Kubernetes en Docker softwareplatformen in Microservices.

Deze platformen hebben zowel interne als externe gebruikers.In samenspraak met de business analisten werk je applicaties uit die aansluiten bij de wensen van de gebruikers.

Je groeit door naar de leidinggevende over het team .NET ontwikkelaars. Je zal op termijn de rol van Lead Developer / Teamleader kruipen waarin je ook kwaliteitscontroles, coaching, aansturing, zal verzorgen.

ProfileSenior .NET developer / Lead Developer - ProfielEen Bachelor en / of Master in InformaticaMinstens 4 jaar ervaring in .

NET (Core) development en SQL. Heb je ervaring met Kubernetes en Docker? Dan is dat een pluspunt.Aan de frontend kant wordt er gewerkt met Angular 7 / 8, Javascript, CSS en HTMLEr wordt gewerkt met Azure Devops en CQRS?

Heb je hier ervaring in? Mooi, dat speelt zeker in je voordeel.Je bent leergierig en ambitieus. .NET development is een ware passie voor je en je wilt hier dan ook zo veel mogelijk over weten.

Job OfferSenior .NET developer / Lead Developer - AanbodJe komt terecht in een high-level development omgeving waar je met de nieuwste technologieën kan werk en je hier verder in kan verdiepen.

Dit is je kans om in een succesvolle onderneming met een sterke IT-oriëntatie door te groeien naar een leidinggevende positie.

Je kennis kan je verder ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainings maar ook hackathons en knowledge sharing meetings.

Er wordt hier goed voor de werknemers gezorgd, gaande van mooi ingerichte kantoren / werkplekken en volledig verzorgde lunchbuffets tot ontspanningsruimtes en een eigen bar.

Initiatief wordt hier toegejuicht. Je moet je ideeën niet voor jezelf houden maar juist op tafel gooien en wie weet krijg je de kans om je eigen nieuwe features of complete applicaties te ontwikkelen en te implementeren.

Je krijgt een bovengemiddelde vergoeding dat bestaat uit een bruto startloon (dit kan afhankelijk van je ervaring oplopen tot €6500 bruto), een BMW bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tandverzekering, netto vergoeding tot € 250 per maand, aandelenopties, GSM, laptop, Heb je interesse in deze vacature?

Laat ons dit dan weten via apply austinbright.com en bezorg ons je CV.Deze vacature wordt beheerd door Jens en Cedric. Zij zorgen voor een confidentiële behandeling voor je kandidatuur.

Keywords : .NET (core) / C#.NET / Docker / Kubernetes / Angular 8 / Javascript / .NET developer / Lead Developer / .NET core developer / Antwerpen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier