Logistics Manager Colruyt Laagste Prijzen
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Als startend logistics manager bij Colruyt Group beland je vanaf dag één middenin de logistieke actie. Tijdens je opleidingstraject volg je stages bij verschillende diensten, raak je vertrouwd met de bedrijfscultuur en neem je verschillende rollen op : van orderpicker over teamleader tot afdelingschef.

Als startend logistics manager doe je de eerste zes maanden stages bij de diverse logistieke diensten en maak je kennis met de verschillende processen in de ketting (receptie, orderpicking, inbound, outbound, stockbeheer ).

Nadien doe je ook winkelstages bij Colruyt Laagste Prijzen zodat je vertrouwd raakt met onze klantgerichte bedrijfscultuur.

Na deze stages neem je enkele maanden de rol van teamleader of projectverantwoordelijke op (afhankelijk van je ervaring).

Als teamleader stuur je een team van een 35-tal medewerkers operationeel aan en ben je verantwoordelijk voor de correcte en tijdige herbevoorrading van de winkels.

Als projectverantwoordelijke leid je een groter project in goede banen en bewijs je jouw coördinatietalent en vermogen om het overzicht te bewaren.

Nadien raak je vertrouwd met het takenpakket van logistic manager een verantwoordelijke functie waarin je uitblinkt door zowel je peopleskills als organisatietalent : je leidt de dagelijkse operaties en introduceert en begeleidt ook veranderingstrajecten om bepaalde logistieke processen te verbeteren.

De kerntaken van een logistic manager liggen je perfect : je werkt mee aan de optimalisatie en verdere uitbouw van de logistieke flow, bewaakt de verschillende processen en bepaalt mee de strategie.

Die vertaal je samen met je teamleaders in doelstellingen op middellange en korte termijn. Je coacht en begeleidt hen bij de realisatie van de operationele doelstellingen om zo bij te dragen tot de verdere groei van Colruyt Laagste Prijzen.

Je werkt op een van onze logistieke sites (omgeving Halle, Ghislenghien of Ollignies).

 • Opleiding en ervaring Je hebt een bachelor- of masterdiploma en bent geboeid door supply chain management en bedrijfsbeheer.
 • Ervaring als leidinggevende is een must, bij voorkeur heb je ook ervaring in logistiek.

 • Managementkwaliteiten Je bent op termijn verantwoordelijk voor een grote afdeling. Naast inzicht in planning, structuur en organisatie, heb je dus ook sterke peopleskills nodig : communicatie, empathie en inlevingsvermogen zijn cruciaal.
 • Analytisch vermogen Je bent een sterk analytische geest die makkelijk hoofdzaak van bijzaak onderscheidt en de juiste prioriteiten weet te leggen.
 • Je hebt ervaring met procesmatig ondernemen en behoudt altijd het overzicht.

 • Klantgerichtheid en enthousiasme Je hebt oog voor de noden van de klant (de winkels) en weet hier actief op in te spelen.
 • Dankzij je enthousiasme en verbindende kwaliteiten slaag je erin om alle betrokkenen te motiveren.

 • Initiatief nemen Je kan out of the box denken en durft te vernieuwen. Je blijft op de hoogte van nieuwe (logistieke) trends en initieert vernieuwende projecten.
 • Talenkennis Je bent vlot tweetalig (Nederlands / Frans). Daarnaast spreek je ook een aardig mondje Engels.
 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

 • Een opleiding op maat Je volgt een opleidingstraject op maat van jouw talenten en behoeften.
 • Stimulerende werkomgeving Logistiek is een snel veranderende wereld met veel vernieuwende initiatieven. In je job kom je ook met heel wat verschillende diensten en mensen in contact.
 • Extralegale voordelen Je krijgt een competitief loon met tal van extralegale voordelen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier