Functioneel analist “Web” (m/v)
Fédérale Assurance
Brussel
2 dagen geleden

Referentie

Om onze interne afdeling IT te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Functioneel analist Web (m / v). Je werkt mee aan het opstellen van analyses in één of meer activiteitsdomeinen van Federale Verzekering, in het bijzonder die gelinkt aan het web (internet, extranet, intranet).

Functie

 • Je werkt mee aan het opstellen van analyses in één of meer activiteitsdomeinen van Federale Verzekering, in het bijzonder die gelinkt aan het web (internet, extranet, intranet);
 • Je staat in dialoog met de gebruiker om een functionele analyse op te stellen (definiëren van de gegevens en processen volgens UML model);
 • Je gaat op zoek naar functionele oplossingen voor functionele problemen, zonder al te snel te focussen op technische oplossingen;
 • Je ondersteunt de .NET ontwikkelaars, wat de functionele luiken betreft;
 • Je stelt de testplannen op en werkt mee aan de acceptatietests;
 • Je maakt een werkplanning op en bent in staat de kostprijs van de onderliggende ontwikkeling voor deze analyses in te schatten.

  Profiel

  Je bent een functioneel analist met minstens 5 jaar ervaring in de bank- of verzekeringswereld. Als universitair is het je wens je informaticakennis op peil te houden en te ontwikkelen, met een uitgesproken interesse voor de ontwikkeling van informaticatoepassingen.

  Zowel de louter functionele kant als de technische kant van de toepassingen (C# - SQL) boeien je. Je beheerst de begrippen van objectgerichtheid, de modelleringstaal UML en je bent vertrouwd met de Microsoft producten en technologieën (.

  NET Framework, IIS , SQL Server, ). Je hebt een zeer goede kennis van het Frans, kennis van het Nederlands vormt een troef.

  Je wilt graag deel uitmaken van een team ervaren collega’s die je zullen kunnen begeleiden tijdens je ontdekking van de toepassing.

  Je houdt ervan een project van begin tot einde te leiden, gaande van de ontwikkeling tot de opvolging zodra het in productie is gegaan.

  Je wilt autonoom worden en instaan voor ontwikkelingen en tests van nieuwe functionaliteiten. Je bent proactief en hebt zin voor initiatief, waarbij je het vastgestelde kader (standaarden en procedures) naleeft.

  Je onderscheidt je door je nieuwsgierigheid en professionalisme en je streeft voortdurend naar kwaliteit. Je bent in staat een planning op te maken en je werklast in te schatten.

  Je bezit goede relationele vaardigheden en bent in staat je taalgebruik en terminologie aan te passen in functie van je gesprekspartner.

  Solliciteren

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Herken jij je in dit profiel? Reageer vandaag nog en solliciteer online (zie knop "Solliciteren" hieronder).

  Jouw kandidatuur wordt met discretie behandeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier