Marketing Officer
Ago International
Deinze, Oost-Vlaanderen, België
6 dagen geleden
source : Jobat

Functie en taken :

Als Marketing Officer ben je globaal eindverantwoordelijke voor het volledige marketinggebeuren. Jouw creativiteit, strategisch inzicht en analytische geest vertalen zich naar branding, naamsbekendheid en wervelende marketingacties.

Heel concreet betekent dit :

 • Onze aanwezigheid op social media (Facebook, Instragram, LinkedIn) verder uitbreiden, dit via in het oog springend beeldmateriaal en passende content,
 • Het up to date houden van de bedrijfswebsites,
 • Het maken en versturen van (maandelijkse) mailings en nieuwsbrieven,
 • Google (Analytics) optimaal benutten door het toepassen van SEA, SEO, keyword analyses ...,
 • Het opmaken van catalogi, brochures, advertenties voor vakbladen,
 • Actief coördineren van beurzen in binnen- en buitenland.
 • Dit alles krijg je voor elkaar door het optimaal benutten van je eigen talenten, alsook door het samenwerken met en coördineren van externe partners die je helpen bij het realiseren van de vooropgestelde doelstellingen.

  Als vanzelfsprekend werk je nauw samen met je collega’s van verkoop, alsook met de directie.

  Profiel en vaardigheden :

  Voor deze functie zoeken we een creatieve geest die wervelende campagnes uit de mouw kan schudden. Je kan zelfstandig werken en beschikt over een commerciële flair wat betreft creatieve content en beeldmateriaal.

  Je bent creatief, neemt initiatief en denkt zowel in functie van de klant als het bedrijf. Grafische programma’s (Illustrator, Photoshop, Indesign) hebben geen geheimen voor jou.

  Je bent in het bezit van een hoger diploma marketing en kan minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie voorleggen.

  Nederlands beheers je perfect, Frans is een grote meerwaarde. Wij bieden een gevarieerde functie waarbij creativiteit, commercialiteit, organisatie en initiatief gecombineerd worden, dit binnen een sterke en dynamische internationale KMO waar open communicatie en een no-nonsens aanpak met vlakke organisatie aan de orde is.

  Het salaris, aangepast aan werkervaring en achtergrond, is meer dan marktconform en wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals onder andere maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier