Ervaren projectleider infra & onderhoudswerken (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Opglabbeek, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf gespecialiseerd in wegenwerken is Konvert CONSTRUCT op zoek naar een ervaren projectleider infra & onderhoudswerken.

Als projectleider infra & onderhoudswerken ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart, opvolging en controle van de infrastructuur- en onderhoudswerken.

Je beheert de projecten in uitvoering en stuurt de werfleiders, ploegbazen en arbeiders aan. Jouw focus ligt hierbij op veiligheid, kwaliteit en het rendement van je projecten.

Je signaleert eventuele knelpunten en maakt ze bespreekbaar. Je ziet toe op een correcte administratie van de werkzaamheden.

Ook de oplevering en afrekening neem je ter harte. Je zet je in voor het opleiden, aansturen, motiveren en begeleiden van jouw team.

Je blijft graag op de hoogte van relevante technieken en materialen en zoekt samen met de COO naar verbeteringsinitiatieven die je vervolgens ook implementeert.

Dankzij jouw commercieel kantje zet je je schouders onder het promoten en bestendigen van onze infra- en onderhoudsprojecten in de markt.

En onderhoud je goede contacten met klanten en leveranciers.

Aanbod

De aanvoer van leveringen, materieel en bouwmateriaal controleren. Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren.

De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen. De inplanting en beveiliging van de werf en opslagzones bepalen.

De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullenDe gegevens analyseren. De ploegbazen technisch bijstaanNoden aan mobiliteit en vorming bepalen.

De voortgang en conformiteit van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan. De werf, de planning, de bouwwijze en de voorschriften aan de betrokkenen voorstellen.

Informeren en communiceren over de voortgang en moeilijkheden op een werf. Funderingen, een geul, een sluisbedding controleren.

Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren. Samen met een klant een werf opleveren. Specifieke attesten van het personeel controleren.

Vanuit de uitvoeringsplannen de technische, materiële en financiële middelen bepalenDe werkmethodes optimaliseren Je komt terecht in een zeer gekend familiebedrijf gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van wegeninfrastructuur Aantrekkelijk loon

Vereiste kwalificaties

Je hebt een goede kennis van alle facetten van de infrastructuurwerken Je kan op basis van jouw kennis en ervaring in de wegenbouw infrastructuur- en onderhoudsprojecten tot een goed einde brengen Je bent positief en flexibel ingesteld Je kan planmatig te werk gaan en blink je uit in het motiveren en begeleiden van medewerkers Je haalt telkens het beste uit je team naar boven Je hebt na het behalen van je bachelordiploma in een bouwkundige richting ook al enkele jaren ervaring in de wegenbouw, waarvan minstens vijf jaar als leidinggevende Je bent een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler met zin voor initiatief?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier