Medior Functional Analyst - Government (Brussels)
Computer Futures
Brussels, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Medior Functional Analyst - Government (Brussels) OMSCHRIJVING : Als analist ben je verantwoordelijk voor het bevragen van de gebruikers en het doorvertalen van de vereisten naar het ontwikkelteam.

Er wordt gewerkt volgens SCRUM methodologie en als analist fungeer jij als proxy van de product owner. Je stelt de user stories op met de product owner en werkt nauw samen met het ontwikkelteam bij het uitwerken van deze stories.

Je fungeerd als eerste qualtity control en test de opgeleverde code of deze voldoet aan de vereisten. Je bent mede verantwoordelijk voor het beheren van de backlog en stuurt deze bij waar nodig.

GEVRAAGDE VAARDIGEDEN : Aantoonbare ervaring als Proxy Product Owner Aantoonbare ervaring in het opstellen van user stories Aantoonbare ervaring in het samenwerken met developmentteams Aantoonbare ervaring mbt.

het bevragen van vereisten bij eindgebruikers Aantoonbare ervaring mbt. het bevragen van vereisten bij eindgebruikers Aantoonbare ervaring met quality control en testen van opgeleverde code Ervaring met werken in een Agile / scrum team

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier