Logistiek Teamleader
Manpower
Dendermonde
2 dagen geleden

Job Description

Je bent verantwoordelijk voor de productie planning en het gehele logistieke proces. Je controleert de kwaliteit van het werk en signaleert problemen en je stelt oplossingen voor.

Je leidt de logistieke medewerkers en je coördineert de medewerkers om zo het logistieke proces te optimaliseren. Jij neemt alle eindbeslissingen inzake logistiek en transport.

Je neemt taken over bij afwezigheid van medewerkers. Je bent een logistieke duizendpoot!

Client Description

Wij zoeken (M / V) Logistiek Team Leader

onder een vast bediendecontract

Als gespecialiseerde recruiter in Logistics en Supply Chain werk ik steeds met vaste aanwervingen van onbepaalde duur. Voor jou ga ik actief op zoek naar de ideale functie en organisatie die zowel bij jouw persoonlijkheid als bij jouw talenten passen.

Voor een productiebedrijf in regio Dendermonde, ben ik momenteel op zoek naar een Logistiek Team Leader.

Candidate Profile

Je genoot een masteropleiding in een logistieke richting of je hebt minstens drie jaar ervaring in de logistieke sector in een gelijkaardige functie.

Je bent een geboren leider die initiatief neemt en alles organiseert. Je bent analytisch sterk en je werkt probleemoplossend.

Je bent stressbestendig en communicatief sterk. Je bent klantgericht en je probeert steeds het onderste uit de kan te halen.

Administratieve taken schrikken je niet af. Je behandelt de verkoop en productie orders. Je hebt ervaring in het werken met CRM documenten, afleveringsbonnen, picking lijsten, etc ...

Client Offer

Je krijgt onmiddellijk een voltijds contract van onbepaalde duur!

Je komt terecht in een ambitieus productiebedrijf waar je de kans krijgt om ten volle te groeien in je functie. Je krijgt een marktconform loon met een aantal mooie extralegale voordelen!

Interesse of wens je meer info? Solliciteer dan nu via de sollicitatieknop of contacteer mij via christophe.puimege manpower.be. Discretie verzekerd!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier