Supervisor utility & facility (kaderfunctie) - voedingsbedrijf (Eeklo) - vast contract (M/V)
Over Ago
Lembeke
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsbedrijf in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een supervisor utilities & facilities.

Je bent hierin verantwoordelijk voor het volledige beheer van de nutsvoorzieningen, gebouwen en algemene voorzieningen voor de hele site.

Daarnaast heb je ook een kaderfunctie en werk / denk je actief mee aan grote projecten rond bijvoorbeeld energieverbruik.

Concreet ziet jouw takenpakket eruit als volgt :

 • onderhoudsplannen opstellen en beheren van SLA's (service-level-agreements) met leveranciers
 • je zet de juiste persoon in op de juiste plaats (zowel eigen personeel als derden) teneinde een snelle service te leveren binnen de gebouwen
 • je beheert en optimaliseert de energievoorzieningen en consumptie
 • ondersteuning geven bij nieuwe bouwprojecten in België, je zorgt ervoor dat de vergunningsaanvragen in orde komen en ondersteunt de projectcoördinatie
 • je staat in voor de wettelijke vereisten van alle eigendommen binnen utilities en facilities
 • leiding geven aan een team van techniekers (3 à 4 techniekers) die in dag werken
 • rapporteren aan de technical manager
 • Vereisten

  Voor de invulling van deze vacature zijn we op zoek naar iemand met een technisch bachelordiploma (bijvoorbeeld elektromechanica of energietechnologie).

  Daarnaast kan je ook al enkele jaren ervaring voorleggen binnen utilities en facilities.

  Je kent de verschillende energie- en elektriciteitssystemen en kan vlot overweg met Excel, Word en PowerPoint. Wanneer je reeds ervaring hebt met SAP en Ultimo, vormt dit een pluspunt.

  Daarnaast hecht je belang aan een goede teamgeest, open dialoog en passie. Dit straal je ten alle tijde uit. Tot slot werk je steeds nauwkeurig, heb je oog voor orde, netheid en detail en is veiligheid prioritair voor jou.

  Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een bekend familiebedrijf met de structuur van een multinational. Er is een positieve ingesteldheid die door het hele bedrijf mee naar buiten wordt gedragen en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

  Als technieker werk je in een 40-uren week. Dit wil zeggen dat je naast de 20 wettelijke verlofdagen, nog eens 12 ADV-dagen opbouwt.

  Daarnaast krijg je van het bedrijf zelf nog één extra verlofdag toegekend! Verlof is vrij te kiezen, mits overleg met de collega's.

  Je krijgt een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen zoals onder andere maaltijdcheques van € 8 per gewerkte dag, CAO 90 bonus, groeps-

  en hospitalisatieverzekering en 50% korting op de eigen producten.

  Tot slot zal jou onmiddellijk een vast contract worden aangeboden!

  Heb je interesse om deel uit te maken van dit leuke bedrijf waar iedereen elkaar kent? Stuur dan snel jouw cv naar gent.

  technics ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op!

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier